"ΠΡΟΔΟΤΗ", "ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ" - Οι Καλλιθεάτες γιούχαραν τον Ασκούνη - Τον φυγάδευσε η Αστυνομία…


Δεκάδες Καλλιθεάτεςπερίμεναν τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κώστα Ασκούνη να βγειαπό τον Ι.Ν. Αγίων Πάντων όπου τελέσθηκε σήμερα 25η Μαρτίου η επίσημη δοξολογίαγια την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Με την εμφάνιση του κ.Ασκούνη στην έξοδο του Ι.Ν. γονείς επιχείρησαν να τον πλησιάσουν ζητώντας τουεξηγήσεις για το γεγονός ότι αποφάσισε
να ματαιώσει τις εορταστικές εκδηλώσειςγια την 25η Μαρτίου στην Καλλιθέα. Αμέσως, περισσότεροι από δέκα ένστολουςαστυνομικούς και άνδρες της Ασφάλειας έκαναν κλοιό γύρω του για να τονφυγαδεύσουν προς το... αυτοκίνητο του. Στον περίγυρο του Ι.Ν. είχαν παραταχθείδεκάδες ακόμα αστυνομικοί.

Όταν κατέβηκε τα σκαλιάτης εκκλησίας η κατάσταση έσφιξε αρκετά...
"ΠΡΟΔΟΤΗ","ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ", "ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ" και άλλα που ακούστηκαν από τουςδεκάδες Καλλιθεάτες συνόδευσαν τονδήμαρχο Καλλιθέας μέχρι να μπεί στο αυτοκίνητο του και να φύγει προς άγνωστηκατεύθυνση.
Είναι γεγονός ότι τόσηΑστυνομία μαζεμένη στην Καλλιθέα οι Καλλιθεάτες δεν έχουν ξαναδει. Παρόλα αυτάαξιωματικοί του ΑΤ Καλλιθέας επιμένουν ότι διεμήνυσαν στον δήμο Καλλιθέας ότιυπάρχει αρκετή αστυνομική δύναμη ώστε να προστατεύσει την μαθητική παρέλασηστην Καλλιθέα. Όμως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποφάσισε να μην γίνει η μαθητικήπαρέλαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οδήμος Καλλιθέας δεν επέτρεψε ούτε την κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Ηρώωντου 1821. Υπάλληλος του δήμου Καλλιθέας πήγε το πρωί γύρω στις 8, άφησε μερικάστεφάνια μόνο και μόνο για να σχηματίσουν οι πολίτες την εντύπωση ότι έγινεκατάθεση στεφάνων....
Στη συνέχεια γονείς, μαθητέςκαι δάσκαλοι από 3 σχολεία της πόλης, έκλεισαν την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλουκαι σχημάτισαν μια μικρή μαθητική παρέλαση μέχρι την πλατεία Κύπρου.
Από τις πιό συγκινητικέςστιγμές που θα παρακολουθήσετε σε λίγη ώρα από το kallitheaonline είναι ότανμαθητές με δάκρυα στα μάτια ψάλλουν τον εθνικό ύμνο μπροστά από το μνημείοΗρώων της πλατείας Κύπρου και τα χειροκροτήματα των πολιτών που ενθαρρύνουντους μαθητές σε όλη την διάρκεια της παρέλασης μέχρι το κέντρο της Καλλιθέας.
Οι αντιδήμαρχοι περιφρόνησαντους μαθητέςΗ κάμερα τουkallitheaonline καλεί του αντιδημάρχους του δήμου Καλλιθέας να ενθαρρύνουν τουςμαθητές που περνούν ελάχιστα μέτρα από το καφέ που έχουν στρογγυλοκαθήσει....αλλά μάταια. Δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότιόχι μόνο επεισόδια δεν έγιναν όπως επιχειρούσε από εχθές το απόγευμα να πείσειτην κοινή γνώμη ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος με απαράδεκτεςανακοινώσεις στα ΜΜΕ, αλλά ακόμα και εκπρόσωποι κινημάτων της Αριστεράς πουβρέθηκαν στην πλατεία Κύπρου, ανήρτησαν το πανό τους αφού οι μαθητές τίμησαντην επέτειο τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο...
Keywords
Τυχαία Θέματα