Ψάχνουν τους δράστες εμπρηστικής επίθεσης στην Κρήτη


Το μαφιόζικο χτύπημα που έγινε χθες τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, έχει σκορπίσει τον τρόμο όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή που αναστατώθηκε από την εκκωφαντική έκρηξη αλλά και στους αστυνομικούς της Κρήτης....
Οι δράστες ήθελαν να στείλουν μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι για όλα και ενώ φαίνεται
πως δεν ήθελαν να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές, δεν δίστασαν να «ρισκάρουν» ακόμα και για μακελειό, καθώς η έκρηξη ήταν τεράστια και δύσκολο να εκτιμηθούν οι ... παράπλευρες απώλειες.

Από την έκρηξη, εξάλλου, πέρα από το φορτηγάκι που καταστράφηκε, ζημιές προκλήθηκαν σε ένα ακόμη αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο ίδιο σημείο, αλλά και σε σπίτια από το ωστικό κύμα.

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους καθώς ο θόρυβος της έκρηξης ήταν εκκωφαντικός. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ερευνά με πολύ προσοχή την υπόθεση και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, στην περιοχή Γιόφυρο και οι έρευνες στρέφονται στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, μεγάλης ισχύος, που τίναξε στον αέρα το αυτοκίνητο.

Πηγή: prismanews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα