Ψάχνουν τρόπο να φύγουν από τη Ντόρα, Μαρκογιαννάκης, Κοντογιάννης, Αυγενάκης…


Οι τελευταίες αποκαλύψειςγια την παράλειψη του Ισίδωρου Κούβελου να δηλώσει στο (κοινό με τη ΝτόραΜπακογιάννη) «πόθεν έσχες» τον λογαριασμό όπου κατατέθηκε το περίφημο πλέονεκατομμύριο, επιταχύνουν εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμμαχία. Σύμφωνα μεασφαλείς πληροφορίες, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι έξαλλος γιατί ενεπλάκηστην υπόθεση και θεωρεί ότι εκτέθηκε πιστεύοντας στις διαβεβαιώσεις ότι όλαείναι διαφανή και απολύτως σύννομα. Ο βουλευτής Χανίων... ο οποίο
συνόδευσε τηΝτόρα Μπακογιάννη στον Άρειο Πάγο και τον Ι. Τέντε, φέρει βαρέως την εμπλοκήτου- εν αγνοία του- και σε συνομιλίες με φίλους και συναδέλφους του εντόςΒουλής, ομολογεί ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τη ΔΗΣΥ.

Στο ίδιο μήκος κύματοςκινείται και ο Γιώργος Κοντογιάννης. Ο βουλευτής Ηλείας, αν και ακραιφνήςΜητσοτακικός, πιστεύει ότι η υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ήταν η ταφόπλακα γιατο κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη, δεν επιθυμεί να εμπλακεί στη στήριξη τηςσυγκεκριμένης παραβατικής ενέργειας και ζυγίζει το ενδεχόμενο αποχώρησης. Γιατον Λευτέρη Αυγενάκη, ο κύβος φαίνεται ότι έχει ριφθεί απλό την ημέρα που πήρετην απόφαση να δηλώσει «παρών» στην ψήφιση του Μνημονίου. Για τον βουλευτήΗρακλείου η πόρτα επιστροφής στη ΝΔ είναι ερμητικά κλειστή και λέγεται ότισκέφτεται την προσχώρηση στον ΛΑΟΣ ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου.Δύσκολο αλλά όχι αδύνατη θεωρείται και η επιστροφή του Γ. Κοντογιάννη στη ΝΔ,λόγω των βαριών εκφράσεων που χρησιμοποίησε κατά της ηγεσίας- χωρίς ωστόσο ναονοματίσει τον Αντώνη Σαμαρά, κατά την αποχώρησή του.
Αντιθέτως, ευκολότερηθεωρείται η επιστροφή του Χρ. Μαρκογιαννάκη, αν και αυτή συγκεντρώνειπροβλήματα.
http://newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα