Σε κώμα η 23χρονη Αθανασία μετά τον άγριο ξυλοδαρμό

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 23χρονης Αθανασίας-Ευθυμίας Μπλαχά στη Νέα Μάκρη....

Η άτυχη κοπέλα, βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από την αδελφή της σε τραγική κατάσταση, πεσμένη στην άσφαλτο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό.

Η 23χρονη καλλονή από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπήρχε κρεβάτι και η κοπέλα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική
κλινική.

Όμως οι γονείς της αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ζητούν βοήθεια.
Συγγενείς και φίλοι της Φαίης, όπως την φωνάζουν, σπαράζουν από τον πόνο: «Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν», λέει κλαίγοντας ένας φίλος της οικογένειας.

Η μόνη πληροφορία που γνωρίζουν είναι ότι την Παρασκευή το βράδυ η άτυχη καλλονή δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι της.
Από εκεί και πέρα ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την υπόθεση.

Σύμφωνα με έναν γείτονα, η οικογένεια τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και η μητέρα της 23χρονης Φαίης είναι άρρωστη.
Ο πατέρας της είναι ναυτικός συνταξιούχος και η Φαίη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να έχει το δικό της χαρτζιλίκι.

Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητεί τουλάχιστον ένα άτομο για τη δολοφονική επίθεση κατά της κοπέλας.
Δυστυχώς πολλοί παρομοιάζουν την κατάστασή της με εκείνη του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαππα, καθώς και την σοβαρότητα της κατάστασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα