Συνάντηση Παπαδήμου – Παπανδρέου σήμερα το απόγευμα…


Μετον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 5 το απόγευμα στοΜέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος καθώς η αντίστροφη μέτρηση γιατις εκλογές έχει ήδη αρχίσει. Στην αντζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνεται ηπορεία του κυβερνητικού
έργου αλλά και η αυριανή ανοικτή διαδικασία για τηνεκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Μετο βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες εκλογές πραγματοποιείται σήμερα ησυνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ....

ΟΛουκάς Παπαδήμος έχει ήδη συγκαλέσει Υπουργικό Συμβούλιο για τη Δευτέρα μεδεδομένο ότι η Βουλή θα διαλυθεί στις 5 Απριλίου, ώστε η χώρα να οδηγηθεί σεεκλογές στο τέλος του επόμενου μηνός ή στις αρχές Μαϊου.
ΟΠρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει να συγκεντρώσουν οι υπουργοί όποιεςεκκρεμότητες απορρέουν από το Μνημόνιο και υπολείπονται ώστε να τις προωθήσουνάμεσα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ησυνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι η τελευταία από τη θέση του προέδρουτου ΠΑΣΟΚ καθώς αύριο αναμένεται η εκλογή νέου προέδρου του κινήματος.
Μοναδικόςυποψήφιος είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός ΟικονομικώνΕυάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή του απότην κυβέρνηση μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα