ΤΕΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας

Παντεχνική πανεπιστημονική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας (στην οδό Σταδίου) διοργανώνουν σήμερα, Δευτέρα, οι μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), αντιδρώντας μεταξύ άλλων στις προωθούμενες αυξήσεις των εισφορών των μελών του προς το ΕΤΑΑ....
Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ από τις 11.30 και για τρεις ώρες θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας.
Παράλληλα, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη πανεπιστημονική πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών, με προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις 13:00.

«Ήδη από την τελευταία απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για κινητοποιήσεις σε σχέση με τις αυξήσεις των εισφορών του ΕΤΑΑ, την ένταξη μας στον ΕΟΠΥΥ, τη μη έκδοση ΥΑ για τον Κλάδο Προνοιακών Παροχών και την κάλυψη της ανεργίας μας, τις περαιτέρω μειώσεις μισθών, παροχών και συντάξεων, υπάρχουν νέες αποφάσεις ακόμη πιο δυσμενείς που αγγίζουν πλέον τη γελοιότητα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα