«Θα κατέβαινα στις ευρωεκλογές, αν μου το ζητούσε ο Σαμαράς»

Την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές έκανε σαφή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, διευκρινίζοντας ωστόσο πως, αν της ζητηθεί από τον πρωθυπουργό, δεν θα αρνηθεί να δώσει τη μάχη...

«Δεν είναι στη δική μου προσωπική στόχευση» τόνισε η κα Μπακογιάννη μιλώντας στο MEGA.
Όσον αφορά στην απόφαση του Αντώνη Σαμαρά
για ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή ανέφερε ότι τη βρίσκει σύμφωνη, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός τέτοιου ασυμβίβαστου και για τους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόνισε ότι δεν είναι ευχάριστο ότι στον Δήμο Αθηναίων κατεβαίνουν δύο βουλευτές της ΝΔ, κρατώντας ωστόσο δυνάμεις συσπείρωσης για τον δεύτερο γύρο.
Για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, υποστήριξε ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αναγνωρίζοντας πάντως ότι έκανε μια σοβαρή προσπάθεια να ελέγξει τα οικονομικά του δήμου. «Περίμενα ότι ειδικά στον τομέα της υποδομής θα είχε προχωρήσει πράγματα που δεν περπάτησαν» υπογράμμισε.
Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμησή της στον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και υποστήριξε ότι θα πρέπει να έχει τη στήριξη της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.
Keywords
Τυχαία Θέματα