"Θέλω να συγχωρέσω τη γυναίκα που σκότωσε τον άνδρα μου"

Η χήρα του δολοφονημένου μέσα στην Ευελπίδων 33χρονου άνδρα περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα δικαστήρια.
Είδε μπροστά στα μάτια της να σκοτώνουν τον άνδρα και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της!...
Εκείνη, μιλώντας στην κάμερα του Star εξομολογήθηκε: «Ακούστηκαν πυροβολισμοί , είδα τη δολοφόνο του άνδρα μου να χαίρεται γι’ αυτό που έκανε, να γελάει! Θέλω να βρω το κουράγιο να συγχωρήσω τη γυναίκα που σκότωσε τον άνδρα μου».

«Δεν είναι οργή αυτό που νιώθω ούτε μίσος, γιατί δεν υπήρξε ποτέ μίσος. Καμία
μάνα δεν έχει παιδί για χάσιμο, όπως δεν έχω εγώ για το δικό μου, δεν είχε και αυτή για το δικό της», είπε με δάκρυα στα μάτια.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν έχει το κουράγιο να συγχωρήσει τη δολοφόνου του συζύγου και πατέρα των 4 παιδιών της είπε χαρακτηριστικά: «Να της συγχωρήσω; Είναι μεγάλη κουβέντα! Αλλά κάθε άνθρωπος πρέπει να συγχωρεί για να συγχωρείται και ο ίδιος».

Η αποκάλυψη που έκανε η χήρα του 33χρονου
«Δεν ήταν ο άνδρας μου ο δολοφόνος του γιού της, ο σύζυγός μου δεν σκότωσε τον Βαγγελάκη τους, δεν αφήσανε να πει ο σύζυγος μου την αλήθεια».
Η ίδια εξομολογήθηκε ότι όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο όταν κάποιοι πυροβόλησαν τον 14χρονο γιό της στα πόδια: «Όλα ξεκίνησαν όταν πυροβόλησαν τον 14χρονο γιο μου στα πόδια πριν από έναν χρόνο».

Έχουν κλείσει με τούβλα όλα τα παράθυρα του σπιτιού τους!
Πάντως η βεντέτα δείχνει να κρατάει για τα καλά. Η οικογένεια, της γυναίκας που σκότωσε στην Ευελπίδων τον φερόμενο ως δολοφόνο του γιού της, φοβάται ότι θα υπάρξουν αντίποινα και πως θα χαθούν κι άλλες ανθρώπινες ζωές. Για το λόγο αυτό, όπως θα δείτε και στο βίντεο οι άνθρωποι έχουν κλείσει με τούβλα όλα τα παράθυρα του σπιτιού τους γιατί φοβούνται!

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα