Θεσπρωτία: Τους έπιασαν με 250 κιλά χασίς

Πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι περιπτώσεις διακίνησης σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών που εντοπίζονται στην Ήπειρο το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στη Δίωξη Ναρκωτικών.....

Η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με τη σύλληψη ενός Αλβανού και ενός Έλληνα, ηλικίας 36 και 49 ετών αντίστοιχα.
Σε παραλία στην περιοχή της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις σάκους χασίς.
Στη συνέχεια και ενώ ο χώρος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, συνελήφθη ένας 49χρονος Έλληνας, οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος μετέβη στο σημείο και παρέλαβε τους τέσσερις σάκους, που περιείχαν χασίς συνολικού βάρους 100 κιλών και 898 γραμμαρίων.

Αμέσως μετά, στην παραλία «Ναυτίλος» του όρμου Πλαταριάς, συνελήφθη ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε μεταφέρει με σκάφος τους τέσσερις σάκους καθώς και άλλους πέντε σάκους με χασίς βάρους 148 κιλών 826 γραμμαρίων.
Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμη ενός οδηγού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 33χρονου Έλληνα, ο οποίος έκανε τον «προπομπό» στη μεταφορά των ναρκωτικών από τον 49χρονο συλληφθέντα.
Ύστερα από καταδίωξη, ο 33χρονος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, το οποίο πήρε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και... εξαφανίστηκε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.
Οι συλληφθέντες εκτιμάται ότι είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα