Την KO του ΠΑΣΟΚ συγκαλεί εκτάκτως ο Βενιζέλος

Eσπευσμένα συγκαλεί σήμερα το μεσημέρι την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον απόηχο της αναταραχής που ξέσπασε για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός και έντονο κλίμα αμφισβήτησης των κινήσεων της ηγεσίας του κόμματος το τελευταίο διάστημα....


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι βουλευτές είχαν σκοπό να ζητήσουν οι ίδιοι τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας προκειμένου να λάβουν εξηγήσεις για το θέμα της «λίστας Λαγκάρντ» που οδήγησε τον Γιάννη Ραγκούση να θέσει εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος ο οποίος έδωσε αντιφατικές εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τη «λίστα Λαγκάρντ», αποφάσισε τελικά να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να αναλύσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινήθηκε, το οποίο δεν του επέτρεπε να επεξεργαστεί τα στοιχεία που εμπεριέχονταν στην εν λόγω λίστα.
Πηγές αναφέρουν ότι η Ιπποκράτους είναι έντονα θορυβημένη από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Η αποχώρηση Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ, όπως επισημαίνουν, είχε προαναγγελθεί από καιρό από τον ίδιο τον πρώην υπουργό, αλλά αποτελεί πλήγμα για την παράταξη κατά τη συγκεκριμένη στιγμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα