Τους άφησαν ελεύθερους και διέρρηξαν 16 σπίτια!

Πλούσιο ιστορικό συλλήψεων για διαρρήξεις είχαν τα μέλη μιας σπείρας νεαρών Ελλήνων διαρρηκτών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους....
Αυτό, όμως, δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν την παράνομη δράση τους «μπουκάροντας» σε 16 σπίτια σε περιοχές της Αχαΐας!
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που περιπολούσαν στο Ρίο κατάφεραν να συλλάβουν δυο από τους δράστες ηλικίας 19 και 17 χρόνων, όταν τους είδαν να βγαίνουν από το σπίτι ενός 55χρονου που είχαν διαρρήξει έχοντας στα χέρια ένα επίχρυσο
κολιέ και μικρό χρηματικό ποσό. Άλλοι πέντε συνεργοί τους που είδαν τη σκηνή της σύλληψης, πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια και να εξαφανιστούν. Όμως, τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές και αναζητούνται.
Οι νεαροί κακοποιοί παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, όπου ομολόγησαν ότι το τελευταίο τρίμηνο η σπείρα τους είχε αρπάξει συνολικά μετρητά και τιμαλφή αξίας 75.000 ευρώ από τέσσερα σπίτια που είχαν διαρρήξει στον Άγιο Βασίλειο, από δύο στο Ρίο, τη Ροδινή, το Μιντιλόγλι και την Αγυιά και από ένα στο κέντρο της Πάτρας, το Μονοδένδρι και τα Τσουκαλέικα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που βαρύνουν και τους αναζητούμενους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.
Keywords
Τυχαία Θέματα