ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ…


Περίπου 60 τόνοι τροφίμωνμοιράστηκαν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του ΛΑΟΣ που εγκαινιάστηκε σήμερα,Σάββατο από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματοςτόνισε ότι «χρειάζεται να οπλιστούμε με πάρα πολύ κουράγιο και να βρούμεεκείνες τις νέες ιδέες, που θα βγάλουν τη χώρα από αυτότον οικονομικό λήθαργο, που την οδήγησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ». Όπως είπε ο κ.Καρατζαφέρηςεξασφαλίστηκαν
πέρα από τα τρόφιμα και αρκετά ρούχα, για οποιονδήποτε έχειανάγκη...

«Εξασφαλίσαμε αρκετάτρόφιμα, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι αυτό το Πάσχα. Βέβαια είναι αδύνατοννα ικανοποιήσουμε όλους όσους πάσχουν. Αλλά είναι ένα μήνυμα για κινητοποίηση.Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές» είπε ο κ.Καρατζαφέρης.
Πρόσθεσε ότι το μήνυμα πουθέλει να περάσει είναι «ότι κανένας σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνος του. Υπάρχειπάντα δίπλα κάποιος που νοιάζεται. Και αυτό θα είναι το μήνυμα για όλη αυτή τηνπερίοδο της δοκιμασίας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πάντα δίπλα κάποιοι,που νοιάζονται για την Ελλάδα, νοιάζονται για τον τόπο, νοιάζονται για αυτούςτους πολίτες»
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θαεπισκεφθεί εντός της ημέρας τη Λάρισα και θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση, ενώαύριο, Κυριακή θα επισκεφθεί τη Λιβαδειά.
Keywords
Τυχαία Θέματα