Τζωρτζιάνα Κοντομανώλη (Γκοστίν): Αξίζουμε μια καλύτερη Γλυφάδα…

Νέα, ωραία και έτοιμη να προσφέρει στην Γλυφάδα!.. Όταν συναντήσαμε την Τζιωρτζιάνα Κοντομανώλη (Γκοστίν) υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» διακρίναμε κοιτώντας την στα μάτια το μέλλον. Την ελπίδα για μια καλύτερη πόλη...

Ερ: Τζωρτζιάνα, δύσκολα συναντάς νέους ανθρώπους να επιδιώκουν την εμπλοκή τους στα κοινά. Εσύ πως πήρες αυτήν την απόφαση;

Απ: Δίκιο έχεις... Τα προηγούμενα χρόνια έγινα λίγα στην πόλη παρότι ακούσαμε πολλά λόγια. Χάθηκε η εμπιστοσύνη. Αυτός
είναι ο λόγος της εμπλοκής μου. Ήρθε η ώρα, εμείς οι νέοι άνθρωποι να δείξουμε ότι έχουμε φωνή. Να πάρουμε τη τύχη στα χέρια μας....

Ερ: Αν εκλεγείς τι θα προσπαθήσεις ν' αλλάξεις στην Γλυφάδα;

Απ: Τα πάντα. Η πόλη αντί να βρίσκεται στην ελίτ, οδηγείται από κάποιους στην υποβάθμιση. Οι κοινωνικές δομές γίνονται με σκοπό την αυτοπροβολή της απερχόμενης δημοτικής αρχής ενώ και η εικόνα της Γλυφάδας δεν είναι καθόλου κολακευτική.

Ερ: Που μπορείς να προσφέρεις;

Απ: Αν και νέα, έχω τα εφόδια- γνώσεις να προσφέρω σε πολλούς τομείς. Πάνω απ' όλα όμως, έχω διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Ερ: Πως προσεγγίζεις τους ψηφοφόρους;

Απ: Με φρέσκιες ιδέες. Τους κοιτώ στα μάτια και τους ζητώ να πιστέψουν σ' εμένα.

Ερ: Πόσο χρόνο αφιερώνεις στην προεκλογική σου καμπάνια;

Απ: Είναι μια μοναδική εμπειρία αυτή που ζω. Πηγαίνω παντού, συναντώ ανθρώπους μεταδίδοντας το όραμα που έχει ένας σύγχρονος πολιτικός ο Γιώργος Παπανικολάου για την πόλη. Επίσης, δίνω μεγάλη βάση και στις επαφές που έχω με τους συμπολίτες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ανταλλάσουμε απόψεις για τη βελτίωση της εικόνας της Γλυφάδας.

Ερ: Η οικογένεια στηρίζει την απόφασή σου να εμπλακείς στα δημοτικά πράγματα;

Απ: Από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μου. Με στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο πατέρας μου έχει αναπτύξει πλούσια πολιτική δράση και μετέδωσε και σ' εμένα τις απόψεις του για τα κοινά. Έτσι, επιβεβαιώνεται και η παροιμία που λέει: «Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει»...

Ερ: Οι φίλες σου τι λένε;

Απ: Με στηρίζουν άλλωστε έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Μου δήλωσαν ότι θα το ρίξουν δαγκωτό υπέρ μου.

Ερ: Πολιτική ή διασκέδαση;

Απ: Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και να ζουν την κάθε στιγμή.
Με νέο άνθρωπο μπορείς να συζητάς για ώρες. Το σίγουρο είναι ότι είδαμε το μέλλον στο πρόσωπο της Τζιωρτζιάνας και πάνω σ' αυτό αξίζει κάποιος να επενδύσει.

Who is Who

Η Τζωρτζιάνα είναι 22 ετών και αποφοίτησε από το Πειραματικό σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησε σπουδές στον πεδίο της δημοσιογραφίας και είναι φοιτήτρια του Οικονομικού κολλεγίου Αθηνών στο τμήμα Μάρκετινγκ, Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων. Είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και έχει καταγωγή από τη Θάσο και τη Σκύρο.
Έχει εργασθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον χώρο της Γλυφάδας ενώ για τρία χρόνια εργάστηκε ως ιπτάμενη συνοδός. Παράλληλα στο διάστημα αυτό έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική, φιλανθρωπική και περιβαλλοντική δράση, συμμετέχοντας εθελοντικά σε προγράμματα για το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης, το Εθελοντικό Πρόγραμμα του 26ου Κλασικού Μαραθωνίου το 2008 και το Πρόγραμμα Υποβρύχιου καθαρισμού Παραλίας (Project Aware) στο Καβούρι το 2008.
Είναι εξοικειωμένη με πληθώρα θέματα που απασχολούν τα κοινά του Δήμου Γλυφάδας και το όραμα της είναι η Γλυφάδα να γίνει μια μοντέρνα και εκσυγχρονισμένη πόλη με στόχο την διευκόλυνση της καθημερινότητα των πολιτών.
Το ενδιαφέρον της έχει κερδίσει η τεχνολογία και τον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό.

notiamatia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα