Βίκυ Σταμάτη: Είμαι αθώα βγάλτε με από τη φυλακή!

Για μια ακόμη φορά η Βίκυ Σταμάτη απολογούμενη στον ανακριτή στις φυλακές Κορυδαλλού υποστήριξε πως είναι αθώα και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη.....
Λίγες ώρες αργότερα όμως ο άλλοτε στενός συνεργάτης του συζύγου της και πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος την ενέπλεκε σε απειλητικά τηλεφωνήματα, κατηγορώντας την παράλληλα για τον προκλητικό τρόπο ζωής και τις σπατάλες της.

Ο κος Σμπώκος κατά την διάρκεια της απολογίας του στον εισαγγελέα τόνισε πως δεν είναι αυτός το πρόσωπο που αναφέρει στις
σημειώσεις του ο Άκης Τσοχατζόπουλος και υποστήριξε ότι η Βίκυ Σταμάτη του ζήτησε να βοηθήσει τον σύζυγό της, δίχως να διευκρινίσει το είδος της βοήθειας που εννοούσε. Υποστήριξε μάλιστα ότι δεχόταν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του και της οικογένειας του εάν δεν βοηθούσε τον πρώην υπουργό.

Ο Γιάννης Σμπώκος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεσης διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα, υποστηρίζοντας πως ο πρώην υπουργός του ζητούσε χρήματα τα οποία θεωρούσε ότι εκείνος έχει «λάβει κάτω από το τραπέζι» κατά τη διάρκεια της θητείας του ως γενικός διευθυντής Εξοπλισμών.
Ο κος Ι. Σμπώκος αφού τόνισε πως ουδεμία σχέση έχει με την Nobilis μέσω της οποίας κατέληξε στη Βίκυ Σταμάτη το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, υποστήριξε επίσης ότι δεν γνωρίζει τους Βασίλειο και Ταλιτά Τσεκούρα, την λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη και τον Στυλιανό Αρβανίτη Έλληνα επιχειρηματία από το Καμερούν που φέρεται να πλήρωσε το 2001 περίπου 400.000 ευρώ για την αγορά του ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αντίθετα, παραδέχτηκε τη γνωριμία του με τον Βλάσση Καμπούρογλου (ο οποίος βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Τζακάρτα) τον οποίο, όπως λέει, γνώρισε το 2004 στο πλαίσιο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα