Βρήκαν τον κλέφτη αλλά... όχι τα χρήματα

Ακριβά πλήρωσε την αμέλειά του ένας 54χρονος, που άφησε έναν θησαυρό σε μετρητά μέσα στο αυτοκίνητό του χωρίς να το κλειδώσει. Δέκα ημέρες μετά την κλοπή, ο δράστης εντοπίστηκε αλλά δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν πού έχει κρύψει τη λεία του....

Ο 59χρονος Έλληνας φαίνεται πως παρακολουθούσε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε σε μια νάιλον σακούλα τα 10.000 ευρώ που είχε κάνει ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας
στον Πύργο. Μόλις τον είδε να απομακρύνεται αφήνοντας ανασφάλιστο το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα, άρπαξε την «χρυσή» σακούλα και τράπηκε σε φυγή. Η ταυτότητα του δράστη εξακριβώθηκε από τις έρευνες που έκανε η Ασφάλεια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πύργου. Όμως, τα κλεμμένα χρήματα δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα οικιακά σκεύη αξίας 500 ευρώ είχε αρπάξει από το αυτοκίνητο ενός 60χρονου στο Μεσολόγγι στις 17 Ιουνίου του 2011 ένας 28χρονος Έλληνας. Ένα χρόνο μετά, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη τηςΚω. Νέο θύμα ήταν η ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος από το οποίο οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 5.500 ευρώ. Τα απανωτά κρούσματα έχουν θορυβήσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που εκτιμούν ότι, αν πέσει ένας διαρρήκτης στα χέρια τους, θα εξιχνιαστούν δεκάδες κλοπές.
Keywords
Τυχαία Θέματα