«Υποπτη» επίθεση στο κατάστημά του καταγγέλλει Πακιστανός



Σπασμένα τζάμια και ένα σημείωμα που έγραφε «θα σας γ…σω» καταγγέλλει πως βρήκε στο μαγαζί του την Κυριακή το πρωί ο Αχμέτ Οσμάν, ιδιοκτήτης παντοπωλείου στα Καμίνια του Πειραιά...

Ο ίδιος συνδέει το συγκεκριμένο περιστατικό με επίσκεψη που είχε δεχτεί από αστυνομικό του ΑΤ Καμινίων στις 15 Φεβρουαρίου και ο οποίος του ζήτησε χρήματα (200 ευρώ), που τα έδωσε ο κ. Οσμάν στον αστυνομικό, για «προστασία». Ο κ.
Οσμάν είχε καταγγείλει τότε το περιστατικό στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που είχε οδηγήσει στη σύλληψη του συγκεκριμένου αστυνομικού, αφού άλλωστε είχαν προηγηθεί και άλλες παρόμοιες καταγγελίες.

Ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσαν από κοινού η Κίνηση «Ενωμένοι Απέναντι στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ) και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση καθώς απειλές και εκβιασμοί από αστυνομικούς έγιναν ακόμη και τη μέρα του αστυνομικού του ΑΤ Καμινίων. Θυμίζουμε από ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ στις 25 Φεβρουάριος 2013: "Οι περίεργες δράσεις της ομάδας ΔΙΑΣ στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά δεν έχουν τέλος καθώς σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το κατάστημα του Πακιστανού καταστηματάρχη ο οποίος κατήγγειλε ότι του απέσπασαν λεφτά αστυνομικοί του Α.Τ Καμινίων. Την ώρα που ο καταστηματάρχης επέστρεφε από την Τράπεζα στην οποία πήγε για λίγα λεπτά και μερικές ώρες πριν από τη δίκη στην οποία ήταν μάρτυρας του ζητούσαν να πάει στο ΑΤ για έλεγχο εγγράφων"».
Keywords
Τυχαία Θέματα