101. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (19:00)

10:46 7/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Α' γύρος: Καϊζερσλαουτερν-Ούνιον 3-3

Γήπεδο: «An der Alten Försterei»
Προϊστορία: 0-0-1

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (8η): Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Ζweite Liga το συγκρότημα του Νόιχαους, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επιβεβαιώνοντάς το και την προηγούμενη αγωνιστική. Έξι σερί ματς αήττητη μετράει Ούνιον, που πήρε και τέταρτη νίκη μάλιστα σε αυτό το διάστημα πριν από μία εβδομάδα επί της Μπόχουμ. Παραμένει βέβαια σε μία σημαντική απόσταση από τις θέσεις ανόδου (-8), αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να φτάσει στο

-5. Στην έδρα της ηττήθηκε μόλις στο ένα από τα επτά τελευταία που έδωσε.

Προηγούμενο ματς: Δεν ήρθε και τόσο εύκολα η νίκη επί της Μπόχουμ (2-1) πάντως, παρά το γεγονός ότι πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, αλλά ευτύχησε να προηγηθεί εκ νέου πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νέμεκ και στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το σκορ ως το φινάλε.

Στατιστικό: Τέσσερα σερί G/G και Over 2,5 μετράει η Ούνιον.

Απουσίες (3): «Φρέσκο» πρόβλημα ο μέσος Μπελάιντ (7/2), ενώ θα λείψουν και ο εξτρέμ Γιόπεκ (11/3), με τον στόπερ Πούντσετς (9/0).

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (3η): Έπρεπε να φτάσουμε στην... εκπνοή του πρώτου γύρου για να δεχτεί η Λάουτερν την πρώτη φετινή της ήττα. Αυτή ήρθε από την πάντα υπολογίσιμη Σαν Πάουλι και την κράτησε για δεύτερο σερί ματς αλλά και τρίτο στα πέντε τελευταία της μακριά από τις νίκες. Διατηρεί βέβαια ένα «μαξιλαράκι» τεσσάρων βαθμών από την τέταρτη θέση, αλλά βλέπει την απευθείας άνοδο που δίνει η πρώτη δυάδα να απομακρύνεται όλο και περισσότερο (-4). Να σημειώσουμε και ότι μετράει μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες της εξόδους. Εξέτισε κι επιστρέφει ο αρχηγός/μπακ Ντικ (16/1).

Προηγούμενο ματς: Από ένα ημίχρονο είχαν στον αγώνα με την Σαν Πάουλι, όπου και ηττήθηκε με 1-0. Αυτό που στην ουσία πλήρωσε είναι η αναποτελεσματικότητά της στο καλό πρώτο της μέρος, βλέποντας τρεις φορές την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 67' πέτυχαν το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στατιστικό: Πέντε σερί Under 2,5 έχει η Λάουτερν, αφού σε κανένα από αυτά τα ματς δεν πέτυχε η δέχτηκε περισσότερα του ενός γκολ.

Απουσίες (2): Δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον φορ Μικάνσκι (6/0) και τον μέσο Αλούσι (7/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα