159. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ (22:05)

13:32 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

*Η Σπόρτινγκ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Η Βιντεότον για να προκριθεί χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Βασιλείας από την Γκενκ.

*Μόλις δύο νίκες έχει πανηγυρίσει σε εννέα ματς με αντιπάλους από την Ουγγαρία η Σπόρτινγκ (2-1-6).

Γήπεδο: «José Alvalade»
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ελλάδα)
Προϊστορία: -

Βαθμολογία (5 αγώνες): Γκενκ 11, Βασιλεία 8, Βιντεότον 6, Σπόρτινγκ Λισ. 2.

Πρώτο ματς (4/12): Βιντεοτον – Σπόρτινγκ Λισ. 3-0.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Η Σπόρτινγκ

θα παραταχθεί βαθμολογικά αδιάφορη στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς με τους δύο πόντους που έχει συγκεντρώσει μετά από πέντε αγωνιστικές θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου της, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Βιντεότον. Μάλιστα, αμφότερους τους βαθμούς της τους έχει πάρει εντός έδρας χάρη στις ισοπαλίες απέναντι σε Βασιλεία (0-0) και Γκενκ (1-1). Η πορεία της στη φετινή σεζόν δεν είναι καθόλου καλή, καθώς μετά από δέκα αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της χώρας της έχει περιοριστεί στην 10η θέση. Παράλληλα, στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και στα υπόλοιπα δέκα μετρά τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Προηγούμενο ματς: Στις 26/11 έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε. Βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο να χάνει με 2-0, αλλά μείωσε με τον Ξαντάο στο 63’ και πήρε το βαθμό χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Ντίερ δύο λεπτά αργότερα.

Στατιστικό: NG τα 3/5 ματς της Σπόρτινγκ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες (5): Τραυματίες οι μέσοι Γεφρέν, Ισμαΐλοφ και Σχάαρς και οι αμυντικοί Καρίκο, Αρίας.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Ρουί Πατρίσιο- Ξαντάο, Ρόζο, Σέντριτς, Ινσούα – Καπέλ, Λαμπιάντ, Πράνιτς - Ελίας, Φερνάντες, Μπετίνιο.

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ: Η Βιντεότον θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να βρεθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς για να τα καταφέρει πρέπει να κερδίσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ταυτόχρονα να ηττηθεί η Βασιλεία από την Γκενκ στο Βέλγιο. Βέβαια, στα δύο εκτός έδρας ματς που έδωσε για τον 7ο όμιλο υπέστη ισάριθμες ήττες και δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ δέχθηκε συνολικά τέσσερα γκολ. Παράλληλα, δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, καθώς στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της αγνοεί τη χαρά της νίκης με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ στο Πρωτάθλημα της χώρας της μετά από 17 αγωνιστικές είναι 4η, απέχοντας 12 πόντους από την κορυφή.

Προηγούμενο ματς: Την Κυριακή (2/12) υποδέχθηκε την Ουίπεστ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’, αλλά ισοφάρισε στο 26’ με τον Ρενάτο Νέτο και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Στατιστικό: NG τα 4/5 ματς της Βιντεότον στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες: Θα αγωνιστεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Μπόζοβιτς – Μπράκι, Βινίσιους, Κάλα – Νέτο, Σάντορ, Ολιβέιρα, Μίτροβιτς,

Keywords
Τυχαία Θέματα