267. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (15:30)

13:21 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

Γήπεδο: ‘’Rat Verlegh Stadion’’
Διαιτητής: S. Gözübüyük
Προϊστορία: 6-2-11

ΜΠΡΕΝΤΑ (15η): Έδειξε σημάδια ανάκαμψης στο δεύτερο παιχνίδι με τον Χούντελεϊ στον πάγκο της η Μπρέντα, για να μη χάσει τουλάχιστον και να πετύχει το πρώτο της τέρμα μετά από 3 αγωνιστικές. «Θέλω μια επιθετική ομάδα, που θα προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής», δήλωνε ο νέος τεχνικός της NAC και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του βρέθηκε πολύ κοντά σ’ αυτή την εικόνα. Σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους το ότι βγήκε και από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και αν είναι μόλις στον ένα βαθμό πάνω.

Εξέτισε ο δεξιός

μπακ Ντε Ρόοφερ (ΑΜ 14/1), έτοιμος μετά από πολύμηνη απουσία ο αριστερός μπακ Λόομς (ΑΜ 5/0).

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 απέσπασε στην έδρα της Ναϊμέγκεν, ενώ λίγο έλειψε να φύγει και με το διπλό. Μετά από ένα μέτριο ημίχρονο, ο Λούρλινγκ την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 59’, ενώ υπήρχαν σημαντικές ευκαιρίες και για το 2-0. Άδοξα πάντως δέχθηκε την ισοφάριση στο 82’.

Στατιστικό: Στο N/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Αμφίβολοι (1): Παραμένει εκτός ο βασικός χαφ Μπάους (ΜΕ 13/0).

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (5η): Αν δεν υπήρχε η Φίτεσε στο πρωτάθλημα, θα λέγαμε ότι η Φέγενορντ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και αυτή που έχει κάνει τη μεγαλύτερη βελτίωση από την αρχή της σαιζόν. Λογικό είναι λοιπόν να έχει πιάσει την 4η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Άγιαξ και πείθει ότι μπορεί να κρατηθεί ψηλά μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία από τις θέσεις της Ευρώπης. Πάντως, για τίτλο, είναι μάλλον λίγο πρόωρο να μιλάμε.

Προηγούμενο ματς: Άνετη νίκη με 2-0 επί της Βααλβάικ, μετά από άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος, από τον Πέλε, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, με το σκορ να διαμορφώνεται μόλις από το 57’ και τη Φέγενορντ να κινδυνεύει μόλις σε μία περίπτωση μέχρι το τέλος.

Στατιστικό: Στο N/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (1): Θα λείψει για άλλο ένα παιχνίδι ο στόπερ Κονγκολό (ΑΜ 5/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα