310. ΦΟΥΛΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

12:06 10/12/2012 - Πηγή: TNSite
* Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αγωνιστικής: Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ 2-0, Άστον Βίλα – Στόουκ 0-0, Σαουθάμπτον – Ρέντινγκ 1-0, Σάντερλαντ – Τσέλσι 1-3, Σουόνσι – Νόριτς 3-4, Γουίγκαν – ΚΠΡ 2-2, Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γ. 2-3, Έβερτον – Τότεναμ 2-1, Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-3.

* Η Φούλαμ μετρά μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Νιουκάστλ, ενώ παράλληλα προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί των «καρακαξών».

* Παράλληλα, όμως, η Φούλαμ αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

Γήπεδο:

«Craven Cottage»
Προϊστορία: 13-2-3

ΦΟΥΛΑΜ (13η): Με την αναμέτρηση του «Κρέιβεν Κότατζ» ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η Φούλαμ υποδέχεται τη Νιουκάστλ επιζητώντας επιτακτικά την επιστροφή στις νίκες. Οι «κότατζερς» αγνοούν τη λέξη «τρίποντο» στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (3 ήττες, 4 ισοπαλίες), το χειρότερο ρεκόρ τους στην τελευταία διετία. Η κακή αυτή συγκομιδή τους έχει φέρει στη 13η θέση με 17 βαθμούς, ισόβαθμους με πλεονέκτημα με τη σημερινή τους αντίπαλο. Επιστρέφουν στη δράση ο αμυντικός Χάνγκελαντ (από τιμωρία) και οι Ρίδερ (ΑΜ), Κατσανίκλιτς (ΜΕ) από τραυματισμό.

Προηγούμενο ματς: Από την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 0-3 προέρχεται η Φούλαμ. Δέχθηκε τα γκολ στο 56’, στο 72΄και στο 77’.

Στατιστικό: Οι «κότατζερς» προέρχονται από 3 σερί NG στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ σε αυτά τα ματς.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι Ρουίς (ΕΠ 9/1) και Ντέιβις (ΜΕ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Σβάρτσερ – Ρίισε, Χάνγκελαντ, Χιουζ, Ρίδερ – Κατσανίκλιτς, Ντιαρά, Σίντγουελ, Νταφ – Μπερμπάτοφ, Πέτριτς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (14η): Η Νιουκάστλ, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη «φάση των ομίλων» του Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «32», στρέφει σήμερα εκ νέου το βλέμμα της στο πρωτάθλημα, όπου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής. Μία νίκη, η οποία έβαλε τέλος σε ένα κάκιστο σερί 5 αγώνων (πρωταθλήματος) χωρίς «τρίποντο», στο οποίο μετρούσε μία ισοπαλία και τέσσερις «κολλητές» ήττες. Όπως προαναφέραμε, ισοβαθμεί με τη Φούλαμ (με μειονέκτημα) στη 13η θέση με 17 βαθμούς. Πολύ σημαντικές οι επιστροφές από τραυματισμό των Σαντόν (ΑΜ), Τιοτέ (ΜΕ) και Μπεν Αρφά (μεσοεπιθετικός).

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Πέμπτη η Νιουκάστλ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπορντό με 2-0, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32»).

Η ήττα αυτή «πήρε τη σκυτάλη» από το νικηφόρο 3-0 επί της Γουίγκαν για το πρωτάθλημα. Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε πέναλτι (κόκκινη κάρτα στον αμυντικό τους), που μετέτρεψε σε γκολ ο Ντεμπά Μπα. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήταν αυτός που έκανε και το 2-0 στο 21’, με τον Μπιγκιριμανά να «γράφει» το τελικό 3-0 στο 71’.

Στατιστικό: Η Νιουκάστλ προέρχεται από 3/4 NG και από 2/3 Over 2,5 για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Απουσίες (4): Στα πιτς οι αμυντικοί Στίβεν (11/0) και

Keywords
Τυχαία Θέματα