Aniston - Theroux: Αναβάλλεται ο γάμος.. για τα Χριστούγεννα!

12:15 11/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ούτε το φετινό καλοκαίρι τελικά θα δούμε ντυμένη νύφη την Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Jennifer Aniston. Σύμφωνα με πληροφορίες πάρα το γεγονός ότι ο γάμος της ηθοποιού με τον καλό της Justin Theroux, είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, τελικά δεν

θα πραγματοποιηθεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από άνοιξη σε καλοκαίρι και από καλοκαίρι στον χειμώνα, θα καταλήξουμε για να γίνει τελικά ο περιβόητος γάμος της Jen, αφού όπως ακούγεται το μυστήριο τελικά θα τελεστεί τα Χριστούγεννα.

Αιτία της αναβολής του γάμου είναι, το γεγονός πως και οι δύο βομβαρδίζονται από προτάσεις για δουλειά και δεν μπορούν να πουν όχι. Εκείνη μόλις ολοκληρώσει την προώθηση της "Είμαστε οι Μίλερ" αρχίζει τα γυρίσματα νέας ταινίας, ενώ και ο Theroux αποδέχθηκε την πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του ΗΒΟ, "The Leftovers".

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο Justin και η Jennifer να κάνουν κάτι κλειστό τους επόμενους μήνες, όμως ο Justin έχει πει σε φίλους του ότι κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα για να κάνουν τον γάμο τους στο καινούργιο τους σπίτι στο Λος Άντζελες», δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην Daily Mail.

Ενώ προσθέτει "Η Jen θέλει ανοιχτή τελετή ώστε να έρθουν όλοι οι φίλοι τους και να γιορτάσουν μαζί τους οπότε είναι προετοιμασμένη να περιμένει μέχρι να έχει χρόνο. Ο Justin προτιμά κάτι μικρότερο αλλά δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Jen, οπότε της έχει αναθέσει να κάνει ό,τι επιθυμεί".

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα