Fatmagül: Σήμερα η πρεμιέρα του συναρπαστικού 2ου κύκλου!

14:07 16/9/2013 - Πηγή: TNSite

Μια ιστορία που μας έκοψε την ανάσα την προηγούμενη σεζόν, ολοκληρώνεται με έναν συναρπαστικό 2ο κύκλο, ο οποίος κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18:40.

«Fatmagul» στο Mega, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν, η Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ και τις οικογένειες τους ενωμένες σα γροθιά, κατάφεραν να προκαλέσουν σοβαρά κτυπήματα στους Γιασαράν. Ο Σελίμ κι ο Ερντογάν μπήκαν στην φυλακή κατηγορούμενοι για το βιασμό της Φατμαγκιούλ, ενώ ο τρίτος της παρέας,

Βουράλ, μην αντέχοντας τις ενοχές της αποτρόπαιας πράξης του οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Οι επιχειρήσεις των Γιασαράν είναι πλέον στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, εξαιτίας των πολλών ανθρώπων που χρημάτισαν, και οι εσωτερικές οικογενειακές τους σχέσεις είναι στο ναδίρ. Οι Γιασαράν ζουν καθημερινά έναν εσωτερικό εμφύλιο ενοχών και τύψεων, με το κάθε μέλος να σκέφτεται αποκλειστικά το δικό του καλό. Ο δρόμος για τη δίκη των ενόχων έχει πλέον πλησιάσει και η κοινή γνώμη υποστηρίζει πλέον ανοικτά το δίκιο της Φατμαγκιούλ. Στο τελευταίο επεισόδιο, κι εκεί που όλα φαινόντουσαν να κυλούν υπέρ τους, οι Γιασαράν παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και καταφέρνουν με ψέματα να στρέψουν τη κοινή γνώμη υπέρ των αμφιβολιών για τα «αληθινά» κίνητρα της Φατμαγκιούλ.

Στην αρχή της δεύτερης σεζόν η Φατμαγκιούλ κι ο Κερίμ θα βρουν αποκλεισμένοι το χρόνο, για να γνωριστούν καλύτερα. Η Φατμαγκιούλ επειδή νιώθει ότι έχει απογοητεύσει τον Κερίμ τού ετοιμάζει μια ωραία έκπληξη. Η βραδιά θα καταλήξει σε μια αξέχαστη στιγμή με τους δυο τους να μοιράζονται το πρώτο τους φιλί. Η ένταση μεταξύ του Ρεσάτ Γιασαράν και του Ερντογάν όσο πάει και μεγαλώνει, με τον Ερντογάν να βρίσκει τη Φατμαγκιούλ μόνη της και να την απειλεί για ν' αποσύρει τη μήνυσή της. Τους βλέπει ο αδερφός της, Ραχμί και τραυματίζει τον Ερντογάν σοβαρά στο κεφάλι. Ο δικηγόρος Μιουνίρ εκμεταλλεύεται το περιστατικό και ο Ραχμί φυλακίζεται. Παράλληλα, η Μουκαντές γεννάει πρόωρα. Ο μοναδικός τρόπος ν' αποφυλακιστεί ο Ραχμί είναι η Φατμαγκιούλ ν' αποσύρει τη μήνυσή της...Θα καταφέρει ο έρωτας να υπερνικήσει τις δολοπλοκίες των Γιασαράν και ν' αποδοθεί οριστικά η δικαιοσύνη;

Τι θα δούμε σήμερα στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου

Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ πηγαίνουν να μείνουν στο σπίτι που τους παραχώρησε ο Φαχρετίν, να καταλαγιάσουν μακριά από όλα τα προβλήματα. Η γαλήνη και η θετική ενέργεια αυτού του σπιτιού εξασφαλίζουν την ελπίδα που επιθυμούσαν η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ.

Ο Ρεσάτ Γιασαράν αρχίζει να έχει περισσότερο θάρρος τώρα που έχει χρησιμοποιήσει τη δύναμή του στα Μέσα εναντίον της Φατμαγκιούλ. Ταυτόχρονα, ασκεί ακόμη μεγαλύτερες πιέσεις στον Μουσταφά, ο οποίος όσο στριμώχνεται στη γωνία αρχίζει να ψάχνει εξόδους διαφυγής. Τότε, εμφανίζεται ένα άτομο που θα αποτελέσει τη λύτρωσή του.

Από τη μέρα που έμαθε ότι οι κατηγορίες σχετικά με τον Σελίμ και τον Ερντογάν αληθεύουν, η συμπεριφορά της Γιαντικιάρ αλλάζει. Οι Γιασαράν το αντιλαμβάνονται και την έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Η Γιαντικιάρ είναι έτοιμη να μιλήσει στον Καντίρ, κάτι που θα αποτελέσει πολύ σημαντική μαρτυρία στη δίκη της Φατμαγκιούλ.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα