Kim Kardashian - Kanye West: Ζουν διαφορετικές ζωές!

13:51 13/5/2013 - Πηγή: TNSite

Kim Kardashian και Kanye West μπορεί να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όμως όπως φαίνεται αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα το οποίο φέρνει κοντά το ζευγάρι!

Μπορεί λοιπόν το μωρό τους να έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο, όμως η σέξι μαμά του δεν αλλάζει τις συνήθειες τις για κανέναν. Όπως δήλωσε η Kim σε συνέντευξη της εκείνη και ο Kanye έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και ζουν χωριστές ζωές, ενώ η τηλεπερσόνα δήλωσε πως είναι χαρούμενη να ζει

τη ζωή της μπροστά στις κάμερες και να μοιράζεται στιγμές με τους θαυμαστές της, σε αντίθεση με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι πιο εσωστρεφής και προτιμά να μένει στο παρασκήνιο.

"Είμαι σίγουρα πιο συγκρατημένη από τότε που είμαι έγκυος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα μείνω πίσω, απλώς προετοιμάζω τον εαυτό μου ώστε να σεβαστώ την ιδιωτικότητα του παιδιού μου και του φίλου μου". Επίσης πρόσθεσε: "Ζούμε διαφορετικές ζωές, αλλά μου αρέσει να είμαι εξωστρεφής. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί εγώ έτσι είμαι".

Όσο για το ατύχημα του Kanye West, ο οποίος έπεσε πάνω σε πινακίδα και χτύπησε άσχημα το μέτωπό του, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους παπαράτσι, εκείνη έσπευσε να παρηγορήσει τον πονεμένο σύντροφο και πατέρα του αγέννητου ακόμα παιδιού της, αλλά μέχρι εκεί ... δεν έμεινε σπίτι και να τον φροντίσει, έτσι για να μην κακομαθαίναμε!

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα