O Justin Bieber, η θαυμάστρια και το σουτιέν!

15:50 10/6/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι γεγονός, πως ότι και αν κάνει ο Justin Bieber, δεν σταματάει να τρελαίνει τα κορίτσια. Τι και αν αργεί ένα δίωρο να εμφανιστεί στις συναυλίες του, τι και αν δείχνει πως είναι κακό παιδί, εκείνες δεν παύουν να τον λατρεύουν.

Πρόσφατα, ο Bieber βρέθηκε στη Γερμανία για μια συναυλία. Κατά τη διάρκειά της, μια από τις θαυμάστριές του, δεν δίστασε να του πετάξει... το σουτιέν της! Ο ίδιος φωτογράφησε το σουτιέν και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Φαντάζομαι όλοι μεγαλώνουν».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει ότι είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας: «Είμαι 19 χρονών. Πιστεύω ότι τα πάω αρκετά καλά. Απλά νομίζω ότι όλο αυτό θα έπρεπε να αφορά τη μουσική. Ο κόσμος θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για την τέχνη μου. Όλο αυτό δεν είναι παιχνιδάκι και εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης που θα έπρεπε να με παίρνετε στα σοβαρά».

Να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν μια θαυμάστρια του νεαρού pop star προέβη σε παρόμοια κίνηση, μόνο που τότε ο Bieber έδειχνε να το διασκεδάζει.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα