Paul Walker: Με θλίψη επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του!

23:57 1/12/2013 - Πηγή: TNSite

Ο ηθοποιός Paul Walker, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Fast and the Furious, έχασε τη ζωή του το Σάββατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο μάρκας Porche, η οποία έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ταχύτητα σε δέντρο.

Το όχημα αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.

Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο βρήκε το αυτοκίνητο να φλέγεται και ο ηθοποιός αναγνωρίστηκε ως νεκρός πριν καν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Οι συνθήκες του ατυχήματος

ερευνούνται αυτή την ώρα.

Η επίσημη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook έχει ενημερωθεί με το μήνυμα

"Mε μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker έχασε σήμερα τη ζωή του σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μετά την επίσκεψή του σε φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος του "Reach Out Worlwide".Ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο φίλου, οι οποίοι και οι δύο έχασαν τη ζωή τους. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και είμαστε σοκαρισμένοι με τα δυσάρεστα νέα. Ευχαριστούμε που προσεύχεστε για την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες"

Τα μηνύματα των σταρ για τον θάνατο του ΓουόκερΣοκαρισμένος ο κόσμος του Χόλιγουντ από την είδηση του θανάτου του Πολ Γουόκερ. Οι φίλοι και συνάδελφοί του αφήνουν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο συμπρωταγωνιστής στους "Μαχητές των Δρόμων" και καλύτερός του φίλος Βιν Ντίζελ έγραψε: Αδερφέ θα μου λείψεις πολύ. Είμαι άφωνος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν καινούργιο Άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη".

Επίσης ο Φρανκ Μιουνιτς: "Λυπήθηκα πολύ για τον Πολ Γουόκερ. Ήταν ο ήρωάς μου όταν ήμουν έφηβος. Σούπερ καλός τύπος... τρελός!".

Ακόμη και ο διαχειριστής της σελίδας για τις Χρυσές Σφαίρες άφησε το μήνυμά του.

Στο πρώτο βίντεο δείτε:

Ο Walker φαίνεται να συνομιλεί με τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης συμπαράστασης για τα παιδιά στις Φιλλιπίνες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα λίγα λεπτά πριν το τραγικό δυστύχημα.

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε. Κανείς δε μπορούσε να ξέρει ότι η βόλτα του Paul με έναν αγαπημένο του φίλο θα ήταν η τελευταία και για τους δύο.

Νικολίνα A.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα