Πρεμιέρα για το "Διά ταύτα" το&am

22:22 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

Η δίδυμη αδερφή της... Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου και μια πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, που γιαουρτώνει πολιτικούς, στα... δικαστήρια! Τι κοινό μπορεί να έχουν η Λιλίκα και η Ελένη Γερασιμίδου, ώστε να βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες; Μα, φυσικά τον Λάκη Λαζόπουλο που εκτός από την Ελενίτσα του, επιστρατεύει και τη Σμαράγδα Καρύδη για το «Διά ταύτα», την κωμική σειρά που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου από τον OTE TV και θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 22.00, ενώ στο δεύτερο

μισό της σεζόν θα προβάλλεται εβδομαδιαία από τον Alpha. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων το βράδυ της Κυριακής, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ, σε ειδική προβολή.

Οι Μήτσοι

Η όμορφη Σμαράγδα μεταμορφώνεται ξανά, αυτή τη φορά για να ενσαρκώσει τη Λιλίκα, έναν ρόλο που αναδείχθηκε μέσα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν, εκτός από τη Σμαράγδα, θα συμπρωταγωνιστήσουν οι γνωστοί... κομμωτές του Λάκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Ορέστης Τζιόβας και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Σύμφωνα με το σενάριο, ο γνωστός hair stylist, που θα υποδυθεί τον εαυτό του, θα βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου απέναντι στον Ντίμη (Λάκη Λαζόπουλο) και τον βοηθό του (Βασίλη Χαραλαμπόπουλο), οι οποίοι θα θέλουν να του πάρουν την επωνυμία του κομμωτηρίου του. Η διαμάχη τους θα καταλήξει στον «πρόεδρο» Κώστα Κόκλα και την «αντιπρόεδρο» Σοφία [Ο Λάκης και η Ελενίτσα του] Μουτίδου, μπροστά στους οποίους θα εκτυλιχτούν βέβαια αστεία γεγονότα και ξεκαρδιστικοί διάλογοι. Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία και όπως λέει στους δικούς του ανθρώπους, «το να εμφανιστώ μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν το όνειρό μου και να που έγινε πραγματικότητα».

Η... Ελενίτσα

Από το «Διά ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα μπορούσε να λείψει η Ελενίτσα του! Η Ελένη Γερασιμίδου θα λάβει μέρος σε ένα από τα «αυτόφωρα» της κωμικής τηλεοπτικής σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός θα υποδυθεί μια σπιρτόζα νοικοκυρά, η οποία θα συναντηθεί με τον Τζίμη (τον γνωστό χαρακτήρα του Λάκη με τη φράντζα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους») και σε μια πορεία θα ρίξουν μαζί κεσέδες με γιαούρτι σε διάφορους βουλευτές, από την κυβέρνηση μέχρι την Αριστερά και τη Χρυσή Αυγή. Ο αστυνόμος Φευγουλέας θα τους συλλάβει και θα ορκιστούν ενώπιον του προέδρου του δικαστηρίου. Η Ελένη Γερασιμίδου όμως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να λάβει μέρος, το 2014, και σε μία από τις τέσσερις εκπομπές του «Αλ τσαντίρι νιουζ», καθώς της το έχει ζητήσει ο Λάκης. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο η ηθοποιός αναμένεται να βρίσκεται ή στη Νέα Υόρκη ή στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για την περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Ο Φώντας», την οποία σκηνοθετεί η κόρη της Αγγελική και πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της Αντώνης Ξένος. Αν οι εκπομπές προγραμματιστούν για ημερομηνίες που θα μπορεί να συμμετάσχει, τότε θα την απολαύσουμε σίγουρα στο τηλεοπτικό «σανίδι» του Λάκη. [Λάκης Λαζόπουλος]

Λαμπερή η πρεμιέρα με απουσίες

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα για το «Διά ταύτα», παρά τις πολλές απουσίες, καθώς οι πρωταγωνιστές λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο που είδε στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων σε avant premier το επεισόδιο που θα προβληθεί την επόμενη Δευτέρα (22.00) από τον OTE TV, το «παρών» έδωσαν η Μαρία Γεωργιάδου με τον γιο της Αλκιβιάδη, η Τιτίκα Σαριγκούλη, αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς που έχει συμμετάσχει κι εκείνος σε μία από τις ιστορίες. Απών ο Απόστολος Γκλέτσος που πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο, όπως και ο «πρόεδρος» Κώστας Κόκλας και η «αντιπρόεδρος» Σοφία Μουτίδου, ωστόσο εμείς μάθαμε την υπόθεσή του. Εχει τίτλο «Η μαύρη υπηρέτρια», την οποία υποδύεται η Ντέμπορα Οντόκ. Η Ντέμπορα μηνύει την Ντέμη Καγκελοπούλου, η οποία πριν από το δικαστήριο αναγκάζεται να περάσει από το κρατητήριο. Εκεί, συγκρατούμενός της είναι ένας οικοδόμος (Γκλέτσος).

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα