Αφέθηκε ελεύθερη η αδελφή του Λάκη Γαβαλά

05:14 6/7/2013 - Πηγή: TNSite

Δέκα μόλις ημέρες μετά την αποφυλάκιση της, η αδελφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα, βρέθηκε και πάλι στα Δικαστήρια για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους περίπου 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, Στέφανος Βέρροιος εξηγεί : "Ειδοποιήθηκε ότι υπήρχε αυτή η εκκρεμότητα.

Εμφανίστηκε λοιπόν, αυθορμήτως στον εισαγγελέα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη , με τη διαδικασία του αυτοφώρου και από κει και πέρα οδηγήθηκε χθες, ανεβλήθη για σήμερα η δίκη της και στη συνέχεια ανεβλήθη για μετά από 15 μέρες".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή δόθηκε με το επιχείρημα ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία μεταβίβασης ακινήτου του Λάκη Γαβαλά στο δημόσιο, για την αποπληρωμή των χρεών της εταιρείας του. Άλλωστε αυτό το ακίνητο στην Κάντζα , αξίας 37 εκατομμυρίων Ευρώ, ήταν και το ισχυρό χαρτί του επιχειρηματία, που χάρισε την αποφυλάκιση στον ίδιο και την αδελφή του.

Σε συνέντευξή του στο Star, ο Λάκης Γαβαλάς είχε μιλήσει γι' αυτό : "Το να πάρουν την Κάντζα , όχι μόνο σωτήριο είναι, όχι με μένα θα τελειώσει αυτό το θέμα των διακανονισμών μεταξύ των τραπεζών , του κράτους κι όλα αυτά, αλλά θα απελευθερωθώ και θα ξαναδημιουργήσω. Αν με θέλουν και θεωρούν ότι είμαι Έλληνας και μπορώ να ξαναδημιουργήσω για την Ελλάδα, οκ , εδώ είμαι. Αν όχι, ας με απομονώσουν, ξανά με οποιονδήποτε τρόπο"

Η αγάπη του Λάκη Γαβαλά για την αδελφή του είναι γνωστή. Οι 14 μήνες που κι εκείνη στερήθηκε την ελευθερία της, ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του. Όταν ακόμα βρισκόταν στη φυλακή ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο Star , είχε λυγίσει:" Το θέμα της αδελφής μου είναι κάτι που με πονάει πολύ και δυστυχώς που συνέβη σε αυτό το άτομο αυτό το πραμα και όσο ζω ακόμη για το μόνο που θέλω να ζητώ συγγνώμη είναι μόνο για τη φάση που την έφερα και τίποτα άλλο, μόνο γι αυτό".

Η Νότα Γαβαλά, πάντως , αυτή τη στιγμή , απολαμβάνει την ελευθερία της, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και με τη βοήθεια του αγαπημένου της αδελφού, αφήνει πίσω της σιγά σιγά την εμπειρία της φυλακής...

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα