Αφήνει το βιολί και πιάνει τα σκι η Βανέσα Μέι

01:30 21/1/2014 - Πηγή: TNSite
Η διάσημη βιολονίστρια Βανέσα Μέι αφήνει για λίγο στην άκρη τη μουσική της καριέρα, προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Sochi της Ρωσίας.

Η Μέι ασχολείται με τα χειμερινά σπορ από μικρό παιδί, συμμετέχοντας σε αθλητικές διοργανώσεις με το επίθετο του πατέρα της

ως Vanessa Vanakorn.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε σε αγώνες στη Σλοβενία, προκειμένου να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης τους Ολυμπιακούς, όπου θέλει να διαγωνιστεί με τα χρώματα της σημαίας της Ταϊλάνδης.

«Φαίνεται ότι τα κατάφερε. Στο όριο, αλλά τα κατάφερε» δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Giles Holland στο BBC. «Η Βανέσα Μέι έχει ανεπίσημα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω» δήλωσε ο Marko Rudolf, δάσκαλος σκι από τη Σλοβενία, ο οποίος έχει επαφές με την επιτροπή που διοργάνωσε τους πρόσφατους αγώνες, προσθέτει δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με τον τρέχοντα κανονισμό των Ολυμπιακών Αγώνων, οι χώρες που δε διαθέτουν σκιερ στις 500 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης μπορούν να στείλουν δύο αθλητές (έναν άντρα και μία γυναίκα) στους Αγώνες, προκειμένου να διαγωνιστούν στο σλάλομ και το γιγαντιαίο σλάλομ, αρκεί να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα