Αυτοί που δεν φοβούνται τα ύψη

22:00 11/11/2013 - Πηγή: TNSite
Είναι πολλές φορές που μια φωτογραφία κόβει την ανάσα με το περιεχόμενό της και τη δύναμη που εκπέμπει. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν κόβουν την ανάσα και για έναν επιπλέον λόγο: το σημείο όπου βρίσκεται ο φωτογράφος!

Το «rooftopping», γράφει η Daily Mail, περιλαμβάνει το… σκαρφάλωμα του φωτογράφου σε ουρανοξύστες, τη στάση του σε σημεία που ένας ακροφοβικός δεν θα πήγαινε ποτέ, και εν τέλει τις εκπληκτικές φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ο Tom Ryaboi από το Τορόντο βρίσκεται στη «πρώτη γραμμή» του rooftopping και

έχει να επιδείξει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες. Η τάση του για… σκαρφάλωμα τον ακολουθεί από πολύ μικρό καθώς το πρώτο μέρος που σκαρφάλωνε ήταν το ψυγείο!

«Προσπαθώ να χάνομαι στον κόσμο όσο γίνεται. Σε ένα κτήριο γραφείων ντύνομαι σαν να δούλευα εκεί, σε μια οικοδομή το ίδιο. Είναι στο αίμα μου», λέει.

Ο Ryaboi έχει ανέβει στα τρία ψηλότερα κτήρια του Τορόντο αλλά λέει πως συχνά δεν είναι το ύψος που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

«Η θέα είναι απίστευτη και από τα πιο χαμηλά κτήρια που βρίσκονται ανάμεσα στα πολύ ψηλά. Από εκεί έχεις πραγματικά την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε μία ‘αστική ζούγκλα’ από τσιμέντο, μέταλλο και γυαλί», εξηγεί. Δείτε τις φωτογραφίες

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα