Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Ισπανία Primera Division

16:11 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Στο χθεσινό παιχνίδι: Οσασούνα – Βαγιεκάνο 1-0.197. ΧΕΤΑΦΕ – ΜΑΛΑΓΑ (17:00)

Γήπεδο: «Coliseum Alfonso Perez»
Προϊστορία: 4-0-4

ΧΕΤΑΦΕ (7η): Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Χετάφε υποδέχεται τη Μάλαγα στο «Αλφόνσο Πέρεθ», προερχόμενη από ένα σερί δύο «κολλητών» νικών, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Αυτοί οι 6 βαθμοί την έχουν φέρει στην 7η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς, ισόβαθμη (από χθες) με την 8η Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι επιζητούν σήμερα ένα τρίτο συνεχόμενο

«τρίποντο», το οποίο θα έχει οφέλη και στον ψυχολογικό τομέα.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Τετάρτη η Χετάφε έμεινε στο 0-0 με την Πονφεραντίνα εντός έδρας και «κλείδωσε» την πρόκριση στους «16» του Κόπα ντελ Ρέι.

Στατιστικό: Οι Μαδριλένοι προέρχονται από 3/4 Under 2,5 (το ένα για Κύπελλο).

Απουσίες (1): Τιμωρημένος ο μέσος Μίτσελ (7/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μογιά – Μανέ, Αλέξις, Λόπο, Βαλέρα – Λάσεν, Τόρες – Ντ. Κάστρο, Μπαράδα, Πέδρο Λεόν – Άλβαρο.

ΜΑΛΑΓΑ (4η): Η Μάλαγα, από την πλευρά της, ηττήθηκε στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου, μία ήττα όμως ανώδυνη (όπως εξηγείται παρακάτω). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την «τεσσάρα» επί της Βαλένθια, που συνέστησε την πρώτη νίκη της μετά από ένα ατυχές σερί 5 αγώνων σε Ισπανία και Ευρώπη (2 ήττες, 3 ισοπαλίες). Οι «μαλαγκένιος» βρίσκονται στην 4η θέση με 22 βαθμούς (ισοβαθμούν με την 5η Μπέτις) και σε καμία περίπτωση δε θέλουν να χάσουν αυτό το «προνόμιο».

Προηγούμενο ματς: Εντελώς αδιάφορη και με πλήθος αλλαγών στο αρχικό σχήμα, η Μάλαγα ηττήθηκε την Τρίτη από την Καθερένιο με 0-1, στον επαναληπτικό για τους «32» του «Κόπα ντελ Ρέι» (είχε κερδίσει με 3-4 στο πρώτο ματς).

Στατιστικό: Οι «μαλαγκένιος» προέρχονται από 3/4 NG (το ένα για Κύπελλο) και από 2/3 Over 3,5 (το ένα για Τσάμπιονς Λιγκ).

Απουσίες (2): Σταθερά… εκτός οι Μονρεάλ (ΑΜ 7/0) και Μπαπτίστα (ΕΠ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Σαβιόλα – Ελισέου, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Γκάμες – Καμάτσο, Τουλαλάν – Πορτίγιο, Ίσκο, Χοακίν – Σαβιόλα.

216. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ (19:00)

Γήπεδο: «Mestalla»
Προϊστορία: 9-4-3

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (10η): Μόνο η νίκη βρίσκεται στο μυαλό του Πελεγκρίνο και των παικτών του, όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, καθώς η «τεσσάρα» της περασμένης αγωνιστικής από τη Μάλαγα αποτέλεσε ένα ισχυρό «χαστούκι». Η συγκεκριμένη ήττα είναι και η μοναδική των «νυχτερίδων» στην τελευταία οκτάδα αγώνων της για όλες τις διοργανώσεις (5 νίκες, 2 ισοπαλίες). Οι 18 βαθμοί στις 13 πρώτες αγωνιστικές σίγουρα δεν αποτελούν την επιθυμητή συγκομιδή. Επιστρέφουν (από τραυματισμό) οι αμυντικοί Βίκτορ Ρουίς και Ζοάο Περέιρα και (από τιμωρία) ο επιθετικός Σολδάδο.

Προηγούμενο ματς: Έχοντας κερδίσει με 0-2 στο πρώτο ματς, η Βαλένθια διπλασίασε την Τετάρτη της νίκες της επί της αδύναμης Γιαγκοστέρα (3-1) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Ραμί (15’), Νέλσον Βαλντές (58’) και Μπερνάτ (78’) της έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων, με τους φιλοξενούμενο

Keywords
Τυχαία Θέματα