Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Αγγλία Α'

14:41 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
Α' Αγγλίας: Καλπάζουν Μπρέντφορντ και ΜΚ - Σε κρίση η Σέφιλντ161. ΓΕΟΒΙΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ (17:00)

Γήπεδο: «Huish Park»
Προϊστορία: 2-0-1

ΓΕΟΒΙΛ (12η): Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά δεν δυσκολεύτηκε μιόλας για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Τρόφι υποδεχόμενη την Γουίκομ (Β'). Λίγο νωρίτερα η ομάδα του Γκάρι Τζόνσον είχε δεχτεί την τρίτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και δεύτερη μάλιστα εντός έδρας σε αυτό το διάστημα, από την Καρλάιλ. Αποτέλεσμα αυτού να βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς μακριά από την εξάδα κι ενώ στην έδρα της μόνο σε ένα

φετινό της ματς στο πρωτάθλημα κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Επιστροφή για τον στράικερ Μάιντεν (9/6).

Προηγούμενο ματς: Αν και δεν έθελξε με την παρουσία της, κατάφερε να «καθαρίσει» την πρόκριση κόντρα στην Γουίκομ (2-0) από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 26' βέβαια απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν πέρασαν περισσότερα από έξι λεπτά για να ανοίξει το σκορ ο Άπσον, ενώ στο φινάλε του 45ουλέπτου ο Φόλεϊ πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στατιστικό: Από ένα γκολ πέτυχε και στα έξι τελευταία της η Γέοβιλ.

Απουσίες (4): Εκτός βρίσκονται οι μέσοι Μαρς-Μπράουν (20/1), Μπλίζαρντ (13/0), Γιανγκ (7/0) και ο στόπερ Ραλφ (7/0).


* Under 2,5 έληξαν τα πέντε από τα έξι τελευταία τους ματς.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ (6η): Επιστροφή στις νίκες για την Κάουντι μετά από τρία σερί ισόπαλα αποτελέσματα, καταφέρνοντας έτσι να μπει εκ νέου εκτός των θέσεων για τα πλέι οφ. Είχε και δύσκολο έργο μάλιστα κόντρα στην πάντα δυνατή Σουίντον, αν και επιθετικά προβλημάτισε για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα. Στο Λιγκ Τρόφι πάντως θα διεκδικήσει σε δεύτερο ματς την πρόκριση κόντρα στην Ρόδεραμ (Β'), το οποίο και θα διεξαχθεί στην έδρα της, μετά το 1-1 μεσοβδόμαδα. Εξέτισε κι επιστρέφει ο στόπερ Λίκοκ.

Προηγούμενο ματς: Λίγα πράγματα από την ομάδα του Καρλ στη Ρόδεραμ (1-1) και το 1-1 κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Άρκιν για να δεχτεί όμως την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα.

Στατιστικό: Πέντε NG έχει η Νοτς Κάουτι στα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (2): Δεν θα δώσουν το «παρών» ο στράικερ Λι Χιουζ (16/5) και ο μέσος Κάμπελ-Ράις 1(4/4).

162. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:00)

Γήπεδο: «Brunton Park»
Προϊστορία: 1-0-1

ΚΑΡΛΑΪΛ (18η): Μόνο ένα ευχάριστο διάλλειμα στο... δράμα του τελευταίου διαστήαμτος ήταν για την Καρλάιλ η εκτός έδρας νίκη επί της Γέοβιλ. Στο Κύπελλο έχασε μπροστά στο κοινό της με 3-1 από τη δυνατή και φορμαρισμένη Μπόρνμουθ, πηγαίνοντας πρόωρα σπίτι της. Μόλις τέσσερις βαθμοί τη χωρίζουν πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας εξάλλου και μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Στην έδρα της μάλιστα ηττήθηκε στα έξι από τα δέκα ματς που έδωσε (2-2-6).

Προηγούμενο ματς: Σε ακόμα ένα παιχνίδι της είχε πολύ μεγάλα κενά στα μετόπισθεν, χάνοντας δίκαια από την Μπόρνμουθ (1-3). Μέσα σε έξι λεπτά στο πρώτο μέρος, δέχτηκε δύο γκολ και αφού ξαναμπήκ

Keywords
Τυχαία Θέματα