Ανάλυση/Εκτίμηση ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ

08:53 21/4/2013 - Πηγή: TNSite
348. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ (19:00)* Με βάση την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Σούπερ Λιγκ (της περασμένης Πέμπτης), η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών για το ματς της 29ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό, το οποίο κατακυρώθηκε με σκορ 0-3 υπέρ των Θρακιωτών. Με βάση αυτή την απόφαση, η «Ένωση» υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Football League. Η ΑΕΚ
έχει ήδη ασκήσει έφεση για την ανάκληση της απόφασης, στη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.348. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ (19:00)

* Τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τον Αστέρα στη Σούπερ Λίγκ ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

*Επτά φορές έχουν συναντηθεί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και ο ΟΦΗ έχει υποστεί μία μόλις ήττα (2-1-1 εντός έδρας, 0-3-0 εκτός).

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Προϊστορία 10ετίας: 0-3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (3ος): Ολοκληρώνεται σήμερα, με τη διεξαγωγή και των 8 αγώνων της 30ης αγωνιστικής, η κανονική διάρκεια στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Υποχρεώσεις για το Κύπελλο είχε μεσοβδόμαδα ο Αστέρας Τρίπολης, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ηττήθηκε με 2-1, αλλά το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε του επιτρέπει να ελπίζει ότι μπορεί να ανατρέψει στην κατάσταση στη ρεβάνς. Σε επίπεδο Πρωταθλήματος προέρχεται από την ήττα με 5-1 από τον Άρη, σε μία αναμέτρηση που παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Η θέση του στα πλέι οφ είναι εξασφαλισμένη και θα μπει σε αυτά ως δεύτερος της ειδικής βαθμολογίας, πίσω από τον ΠΑΟΚ.
Προηγούμενο ματς: Την Πέμπτη (17/4) ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’, ισοφάρισε με το Ναβάρο στο 64’ και μάζεψε για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του στο 89’.

Στατιστικό: «0-1 γκολ» το σύνολο τερμάτων στα 4/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (8): Τραυματίες οι Φούλοπ (ΤΕ 24/0), Ντε Μπλάσις (ΕΠ 27/4), Μπαρτολίνι (ΑΜ 22/1), Περόνε (ΕΠ 17/9) και Τσαμπούρης (ΕΠ 26/0), τιμωρημένοι οι Σανκαρέ (ΑΜ 23/1), Πιπίνης (ΑΜ 17/1) και Ουσέρο (ΜΕ 22/3).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μπαντής – Γιαλούσης, Κουρμπέλης, Καστέλς, Κοντοές – Φορμίκα, Φραγκουλάκης – Καλαντζής, Κάφα, Ναβάρο – Λέντσε.

ΟΦΗ (12ος): «Γύρισε» ένα φαινομενικά χαμένο ματς την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο, αν και στο 72’ βρέθηκε να χάνει με 0-2. Η ισοπαλία αυτή ήταν η τρίτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων του και στα δύο υπόλοιπα ματς μετρά μία νίκη (ΠΑΣ Γιάννενα 2-1 εντός) και μία ήττα (Πανθρακικός 3-1 εκτός). Σήμερα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να είναι καλυμμένος ό,τι και αν συμβεί στην υπόθεση της ΑΕΚ. Σε περίπτωση που ισοβαθμήσει με την Ένωση, η «σωτηρία» θα κριθεί σε μπαράζ. Ο ΟΦΗ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 32 βαθμούς, ισόβαθμος με πλεονέκτημα με τον Άρη, στο -1 από Βέροια και Πλατανιά (αλλά και Πανθρακικό, στην περίπτωση που ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση). Ιωαννίδης (ΑΜ 21/2), Μακρής (ΜΕ 8/0), Σόουζα (ΑΜ 27/3) και Μπανούσης (ΑΜ 19/0) εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, με ειδικό νάρθηκα θα αγωνιστεί ο Σαρ (ΑΜ 18/2).

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε τον Ατρόμητο με τον οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2. Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 72’, μείωσε με τον Παπάζογλου στο 84’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε πέντε λεπτά αργότερα ο Σαρ.

Στατιστικό: Over 2,5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια του.

Απουσίες (6): Τιμωρημένοι οι Κουρδάκης (ΑΜ 18/0), Λαμπρόπουλος (ΜΕ 23/3), Παπάζογλου (ΕΠ 25/8), τραυματίες οι Μονιάκης (ΑΜ 20/0), Χαριτωνίδης (ΑΜ 6/0) και Ζαχαράκης (ΑΜ 20/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Γουναρίδης – Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης – Κουτσιανικούλης, Μακρής, Βερόν, Μπανούσης, Περογαμβράκης - Κάνουλας.

Εκτίμηση TNSite1 (1.85)
Keywords
Τυχαία Θέματα