Ανάλυση/Εκτίμηση ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

11:41 31/3/2013 - Πηγή: TNSite
312. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (17:15)-LiVE Streaming- (SporTV 2)

* Στο NG οι 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο το Λεβαδειακό την τελευταία δεκαετία, συνδυασμός με Under 2,5 σε 4 περιπτώσεις (όλα τα ματς για το πρωτάθλημα).

* Τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη Λιβαδειά έχουν τελειώσει στο στείρο 0-0.

Γήπεδο: «Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς»
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης
Προϊστορία 10ετίας: 0-2-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

(11ος): Το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού θα γίνει σήμερα, με τον Βόσνιο πρώην τεχνικό διευθυντή (και βοηθό προπονητή) του Παναθηναϊκού να αντικαθιστά το Γιώργο Παράσχο στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Η διοίκηση της ομάδας θεώρησε τον Έλληνα τεχνικό ως το βασικό υπεύθυνο για την πολύ άσχημη πορεία του τελευταίου διμήνου, με το Λεβαδειακό να αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (0-3-5). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 30 βαθμούς και με σημερινή νίκη απομακρύνονται στο +7 από την «επικίνδυνη ζώνη», κλειδώνοντας ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία. Ο Βέλιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα.

Προηγούμενο ματς: Στις 16 Μαρτίου ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον ΟΦΗ εντός έδρας. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με τον Λισγάρα στο 17ο λεπτό και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 39’.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη ο Λεβαδειακός στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (5 ήττες, 3 ισοπαλίες).

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κυριακίδης – Μεντί, Γεωργίου, Χοσέμι, Μουλόπουλος – Κόρμπος, Ζησόπουλος – Ακόστα, Ροτζέριο, Πόι – Βασιλείου.

ΑΕΚ (12η): Με τα τεράστια προβλήματα να αποτελούν... καθημερινότητα στο «στρατόπεδό» της θα παραταχθεί σήμερα η ΑΕΚ στη Λιβαδειά, στην προσπάθεια να κάνει το καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Η περίφημη υπόθεση με το ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη ήρθε να «δέσει» με τα «μπλεξίματα με το νόμο» παραγόντων της «Ένωσης», λόγω των υπέρογκων χρεών της ομάδας. Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Βέροιας έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 2 ήττων και 1 ισοπαλίας, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στη 12η θέση με 29 βαθμούς και να απομακρύνεται στο +6 από την «επικίνδυνη ζώνη», με ενδεχόμενο σημερινό διπλό (26β. έχει ο 15ος Άρης, που αγωνίστηκε χθες). Ντεμπούτο στην ενδεκάδα για το νεαρό (και φέρελπι) Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Γκερέιρο στην κορυφή του ρόμβου.

Προηγούμενο ματς: Από το νικηφόρο 2-1 επί της Βέροιας, που στιγματίστηκε από τον... περίφημο χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη, προέρχεται η ΑΕΚ (16/03). Η «Ένωση» προηγήθηκε με τον Φούντα στο 3ο λεπτό, δέχθηκε την ισοφάριση στο 75’, με τον Κατίδη να της χαρίζει τη νίκη στο 84’.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ (όλα για το πρωτάθλημα).

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο επιτελικός μέσος Γκερέιρο (24/3), από ίωση ταλαιπωρείται ο επιθετικός Παυλής (13/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2 σε ρόμβο: Κωνσταντόπουλος – Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς – Μητρόπουλος, Ρίκκα, Κορδέρο, Ανάκογλου – Φούντας, Πετρόπουλος.

Εκτίμηση TNSiteX (2.65)

Keywords
Τυχαία Θέματα