Ανάλυση/Εκτίμηση ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ

11:06 16/3/2013 - Πηγή: TNSite
234. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ (17:15)

* Στο Under 2,5 οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων (για Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ), ανεξαρτήτως έδρας. Συνδυασμός με NG σε 6 περιπτώσεις.

* Χωρίς νίκη ο Λεβαδειακός στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (4 ήττες, 2 ισοπαλίες).

* Χωρίς νίκη ο ΟΦΗ στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (4 «κολλητές» ήττες και 1 ισοπαλία).

Γήπεδο: «Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς»
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Προϊστορία 10ετίας: 2-1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

(9ος): Με τρεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσεςαναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Στη Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι «must win» και για τους δύο αντιπάλους. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου επιβεβαίωσε, με την εις βάρος του «τεσσάρα» της περασμένης αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ότι διέρχεται περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος, όντας χαρακτηριστικό ότι αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (0-2-4). Αν προστεθούν και τα 2 ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (αποκλεισμός με μία ήττα και μία ισοπαλία), τότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι... κάτι δε λειτουργεί καλά στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Ο Λεβαδειακός είναι πλέον 9ος με 29 βαθμούς, απέχοντας μόλις 4 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Κυριακή ο Λεβαδειακός γνώρισε τη «βαριά» εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με 4-0. Δέχθηκε τα τέσσερα γκολ στο 2’, στο 48’, στο 64’ και στο 80’.

Στατιστικό: Η άμυνα του Λεβαδειακού έχει δεχθεί 8 γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κυριακίδης – Μεντί, Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος – Ζησόπουλος, Κόρμπος – Ακόστα, Ροτζέριο, Πόι – Βασιλείου.

ΟΦΗ (10ος): Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον ΟΦΗ, που δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ούτε στην περασμένη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 στη Βέροια. Οι Κρητικοί μετρούν συγκομιδή μόλις ενός βαθμού στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (0-1-4), με αποτέλεσμα να «φλερτάρουν» άμεσα με την πτώση, καθώς βρίσκονται μόλις στο +2 από τον 15ο Άρη (27-25). Ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς δεν αποκλείεται να προκαλέσει ισχυρούς κλυδωνισμούς, καθώς το κλίμα στις τάξεις των οπαδών είναι ήδη εκρηκτικό. Κανονικά διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Σαρ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Κυριακή ο ΟΦΗ «κόλλησε» στο στείρο 0-0 με τη Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι δύο ομάδες «φοβήθηκαν» περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε η μία την άλλη, καθώς ενήργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στατιστικό: Το 0-0 της Βέροιας πήρε τη σκυτάλη από 4 διαδοχικά Over 3,5 (συνδυασμός με G/G σε 3 περιπτώσεις, όλα ήττες).

Απουσίες (3): Τραυματίες ο επιθετικός Περογαμβράκης (19/6) και οι αμυντικοί Μονιάκης (17/0) και Χαριτωνίδης (6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γουναρίδης – Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Μπούρμπος – Βερόν, Μπανούσης – Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος – Παπάζογλου.

Εκτίμηση TNSite1 (1.85)
Keywords
Τυχαία Θέματα