Αντώνης Καμπουράκης: Δείτε τον επιχειρηματία μετά το έμφραγμα στα γενέθλια της κόρης του

13:00 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Πάλεψε με τον θάνατο και τα κατάφερε. Και όχι μόνο αυτό…αλλά δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του. Η πίεση για τον επιχειρηματία Αντώνη Καμπουράκη, ιδιοκτήτη του Rodos Palace και αυτή τη χρονιά ήταν μεγάλη.

Η ναυαρχίδα των ξενοδοχείων στο νησί των Ιπποτών πέρα από μεγάλη επισκεψιμότητα είχε και πολλές υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις από το παρελθόν που έπρεπε να καλυφθούν. Και η οικονομική συγκυρία έπνιγε τον επιχειρηματία. Σε τέτοιο βαθμό που παρ ολίγο να χάσει και την ζωή του. Όμως όχι απλά κέρδισε την μάχη αλλά επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ, καθώς το φετινό καλοκαίρι

ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της δεκαετίας.Το χαμόγελο επέστρεψε στον επιχειρηματία ο οποίος πρίν μερικές μέρες διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων για την κόρη του. γιόρτασαν τα τέσσερα χρόνια ζωής της μονάκριβης Αναστασίας Μικαέλας και έδωσαν την ευκαιρία σε πολλά παιδάκια να χαρούν μαζί της.Ψυχή του Πάρτι; Ποιος άλλος απο τον πολυμήχανο Χάρη Σιανίδη. Καλά ρε τρελή προσωπικότητα…Πώς τα καταφέρνεις όλα; Τι είσαι; Ο Τιραμόλα; Αν και μοιάζεις λίγο…τώρα μεταξύ μας:

blogs.gossip-tv

Keywords
Αναζητήσεις
kabourakis antonios
Τυχαία Θέματα