Αποτελεσματικότερο πότισμα

13:49 13/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ποιός θα φροντίσει τον κήπο; Εγώ!

Με την Kärcher το πότισμα του κήπου δεν είναι αγγαρεία αλλά διασκέδαση. Η πλήρης γκάμα προϊόντων της εταιρείας για τη βέλτιστη παροχή νερού περιλαμβάνει ακροφύσια ποτίσματος και πιστόλια, συνδέσμους, ψεκαστικά, λάστιχα κήπου, καρότσια για λάστιχα κήπου και προγραμματιστές ποτίσματος.

Όλα τα προϊόντα διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Τα υψηλής ποιότητας υλικά όπως το ανοδιωμένο αλουμίνιο, εξασφαλίζουν αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εντυπωσιακή απόδοση ψεκασμού

Με τα νέα

πιστόλια και ακροφύσια ποτίσματος δε θέλει κανείς να σταματήσει το πότισμα! Με την κομψή σχεδίαση, την υψηλή χρηστικότητα και την άριστη λειτουργικότητά τους, τα νέα ακροφύσια ποτίσματος και τα πιστόλια της Kärcher είναι η τέλεια επιλογή. Οι εργονομικά προσαρμοσμένες χειρολαβές, εφαρμόζουν απόλυτα στο χέρι. Συμβατά με όλους τους διαθέσιμους ταχυσυνδέσμους.

Τεχνολογία που ξεχειλίζει από ιδέες

Η εκτενής γκάμα ψεκαστικών της Kärcher παρέχει την ιδανική λύση για κάθε κήπο – μεγάλο, μικρό, επίπεδο ή επικλινή. Ο μοναδικός προφυλακτήρας πιτσιλίσματος της νέας σειράς ψεκαστικών παραλληλόγραμμων περιοχών απλουστεύει ακόμη περισσότερο τη διάταξη: η χρονοβόρα μετακίνηση μεταξύ βρύσης και ψεκαστικού καθίσταται περιττή και βρίσκετε αμέσως τη σωστή θέση για το ψεκαστικό σας – χωρίς να βρέχεστε!

Κανένα εμπόδιο για την περιποίηση του κήπου
Τα καινοτόμα καρότσια και ανέμες για λάστιχα κήπου της Kärcher, με λάστιχα που δεν περιέχουν καθόλου φθαλικές ενώσεις, θέτουν νέα πρότυπα όσον αφορά στη λειτουργικότητα, στη σχεδίαση και στην ποιότητα. Τα υπερσύγχρονα καρότσια για λάστιχα κήπου παρέχουν τη δυνατότητα γρήγορης τύλιξης και εκτύλιξης χωρίς καθοδήγηση του λάστιχου με το χέρι, με ελάχιστες απαιτήσεις χώρου. Συμβατά με όλα τα διαθέσιμα συστήματα ταχυσύνδεσης.

Αυτόματο πότισμα για τα λουλούδια σας

Με τους νέους προγραμματιστές ποτίσματος της Kärcher, το σύστημα άρδευσης ενεργοποιείται και απενεργοποιείται εντελώς αυτόματα κατά την προγραμματισμένη ώρα.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

Karcher Greece

Karcher Greece

www.karcher.gr

Online shop

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα