Αρέσει ο Γιαννιώτης στον Άρη

11:22 22/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη παραμένει η περίπτωση του Γιάννη Γκέλιο, όμως η υπόθεση του ομογενούς τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο νεαρός διεθνής ανανέωσε πριν ένα μήνα με την Αουγκσμπουργκ και χρειάζεται οι Θεσσαλονικείς να το καλύψουν για να μπορέσουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική ομάδα.

Για αυτό τον λόγο στο «κίτρινο» στρατόπεδο εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για το ντουμπλάρισμα του Σωκράτη Διούδη για τα γκολπόστ της ομάδας.

Μία

από αυτές είναι εκείνη του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Στον Άρη περιμένουν οι Πειραιώτες να ανακοινώσουν πως παραχωρούν ως δανεικό τον 21χρονο πορτιέρο για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί την ίδια περίοδο με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κατάφεραν τελικά να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν στο… στόχαστρό τους και τον 22χρονο μέσο του Φωκικού, Χρήστο Ευσταθίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να αποκτηθούν ικανοί παίκτες κάτω των 24 ετών.

Η τελικά απόφαση θα ληφθεί από τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος στο παρελθόν δοκιμάστηκε σε Χαρτς και Μάδεργουελ, δηλώνει ήδη «κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Αρη», και ομολογεί πώς «είναι όνειρό μου να φορέσω τη φανέλα αυτής της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα