Αρωμα Μυκόνου με ελληνικές γεύσεις στη Νέα Υόρκη

19:28 18/5/2013 - Πηγή: TNSite

Αν γυριζόταν ακόμα το «Sex and the City», τότε σίγουρα θα βλέπαμε σε κάποιο από τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς τις τέσσερις πρωταγωνίστριες να επιδίδονται σε τρελό χορό μετά μουσικής, κοκτέιλ και ελληνικών γεύσεων σε ένα στέκι με έντονο ελληνικό χρώμα. Προς το παρόν όμως αυτοί που θα απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία θα είναι οι κάτοικοι της Νεας Υόρκης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο «Nammos Bar Restaurant», το διάσημο στέκι των rich and famous στο κοσμοπολίτικο Hamptons!

Ετσι λοιπόν, όπως η Κάρι, η Σαμάνθα, η Σάρλοτ και η Μιράντα συνήθιζαν να κάνουν τις εξορμήσεις τους στο VIP θέρετρο της Νέας Υόρκης (μόλις 2 ωρίτσες με το αμάξι από το Μανχάταν), έτσι και εμείς ετοιμαζόμαστε για το Hamptons, αφού ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν στις 24 Μαΐου, που είναι -όπως προαναφέραμε- το Memorial Day Weekend. Το Hamptons αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία για όσους θέλουν να ξεσκάσουν και να κάνουν socializing. Το πρωί βόλτα στην παραλία και το βράδυ διασκέδαση στα νυχτερινά hot spots.

Ενα από αυτά είναι το ελληνικό «Nammos», που αποτελεί την ιδανική πρόταση για τη γαστριμαργική εμπειρία της Μεσογείου, με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Εμμανουήλ Ασλάνογλου. Και ποιος δεν έχει δοκιμάσει τα ξακουστά πιάτα θαλασσινών, τον μουσακά με καβούρι, το γιουβετσάκι, το ζεστό κέικ σοκολάτας και τις τόσες άλλες επιλογές του πλούσιου μενού.

Οσο για τον χώρο του «Nammos», είναι φυσικά εμπνευσμένος από τα ελληνικά νησιά, με το γαλάζιο να κυριαρχεί σχεδόν παντού. Στο ντεκόρ δίνεται έμφαση στο κατάλευκο μπαρ και τα ψηλά σκαμπό-καρέκλες από ξύλο και ψάθα. Η όλη ατμόσφαιρα θυμίζει πραγματικά Μύκονο!

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα