ΑΖ Άλκμααρ - ΠΑΟΚ 1-1

23:14 3/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στις καθυστερήσεις στο Άλκμααρ και με το 1-1 παραμένει μαζί με τους Ολλανδούς στην κορυφή του ομίλου στο Europa League. Ο αγώνας ήταν ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο δοκάρια με τον Τζιόλη (8’) και τον Λούκας (51’), στο τέλος όμως κινδύνευσαν. Αφού είχε δοκάρι και η ΑΖ με τον Γκούντμουντσον (71), κατάφερε να
προηγηθεί με κοντινή προβολή του αμαρκάριστου Γκουβελέου, όμως, στο τέλος ο Σαλπιγγίδης κεραυνοβόλησε τον Εστέμπαν από δεξιά και διαμόρφωσε το 1-1. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Σαχτέρ Καραγκαντί – Μακάμπι Χάιφα 2-2, αποτέλεσμα που ευνοεί τον ΠΑΟΚ, καθώς στη βαθμολογία έχει 4 μαζί με την Άλκμααρ, ενώ οι Καζάκοι με τους Ισραηλινούς από έναν.

Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό πως ο Σαλπιγγίδης πέρασε αλλαγή στον αγώνα στο 84ο λεπτό του αγώνα και κατάφερε να χαρίσει τον πολύτιμο βαθμό στον ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Χουμπ Στέφενς πανηγύρισε έντονα το γκολ σε σουίτα του γηπέδου, καθώς είναι τιμωρημένος από την UEFA.

Αλκμαάρ: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Γκουβελέου, Βιεργκέβερ, Βούιτενς, Γκούντελι, Ελμ, Ορτίθ, Μπέερενς (69’ Γκούντμουσον), Γιόχανσον και Μάρτενς

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Λάζαρ (84’ Σαλπιγγίδης), Λούκας (72’Ολίσε), Στοχ, Νίνης (76’ Λόρενς), Αθανασιάδης.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα