Χατζηχρήστος: Αποκαλύψεις για την ιδιαίτερη ζωή του

13:07 9/7/2013 - Πηγή: TNSite

Ένα μοναδικό βιβλίο-ντοκουμέντο για την ιδιαίτερη ζωή του κορυφαίου ηθοποιού, Κώστα Χατζηχρήστου έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα "NEWS"!

Οι πολύ γνωστές γυναίκες που κανείς δεν γνώριζε ότι βρέθηκαν στο πλευρό του, η οικονομική καταστροφή αλλά και περιστατικά από τη ζωή του, όπως ο ίδιος τα διηγήθηκε εκείνη την εποχή, σε ένα βιβλίο-ντοκουμέντο για τη ζωή του μεγάλου πρωταγωνιστή, που εξαντλήθηκε εκείνη την εποχή και δεν ξανακυκλοφόρησε ποτέ...!

«Στις πυραμίδες έμαθα το αλκοόλ»

«Το περιστατικό που θα σου πω είναι από αυτά που σημαδεύουν την ψυχή του ανθρώπου. Έτσι και 'μένα

με κλόνισε τόσο πολύ που πέρασε πολύς καιρός μέχρι να συνέλθω... Ήταν γύρω στο 1953 και πάμε τουρνέ στην Αίγυπτο. Πάω πρώτη φορά και μου φαινόταν παράδεισος. Φοίνικες, εξωτικές νύχτες, πυραμίδες, ήμουν όλο χαρά που όμως την πλήρωσα ακριβά... Πολλά πράγματα σημάδεψαν τη ζωή μου στην Αίγυπτο. Φαίνεται είχαν δώσει "ραντεβού" όλα τα βάσανά μου. Και ένα από αυτά ήταν το αλκοόλ. Και ειδικά το ουίσκι. Μάλιστα, εκεί το πρωτοήπια. Θυμάμαι και αυτό που πρέπει να πω: ότι το ουίσκι μου το έμαθε ο Κούλης Στολίγκας και μάλιστα την ημέρα που το δοκίμασα ήταν η ημέρα της γιορτής μου.

Τότε η γεύση μου είχε προκαλέσει αηδία και το είχα χαρακτηρίσει σαν κοριόζουμο. Αργότερα όμως το ήθελα τόσο πολύ που επειδή απαγορευόταν μετά τις 12 το βράδυ, έκανα το εξής κόλπο: το έβαζα σε ένα λερωμένο από καφέ φλιτζάνι και το έπινα, ενώ οι Αιγύπτιοι νόμιζαν ότι έπινα καφέ. Αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο το έπαθα καθώς τελείωναν οι παραστάσεις και επιστρέφαμε στην Αθήνα. Τότε με παράτησε η γυναίκα μου. Τα έφτιαξε με έναν γιατρό και εγώ επέστρεψα στην Αθήνα μαζί με το παιδί μου και τη θεία και τη Μαίρη. Έμεινε εκεί. Και έμεινε ένα κομμάτι της ζωής μου εκεί...»

Διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις για την οικονομική καταστροφή του αλλά και για τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα