Χώρισαν Σπανού - Αλεξάνδρου;

03:56 18/5/2013 - Πηγή: TNSite

Τι τρέχει με την Ελισάβετ Σπανού και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Η σχέση της σέξι τραγουδίστριας με το τοπ μόντελ Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται πως σκιάζεται από μαύρα σύννεφα, μιας και ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ότι οι δυο τους δεν είναι πια ζευγάρι.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Με πετυχαίνετε στη Θεσσαλονίκη, γιατί εμφανίζομαι μαζί με

τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι σ' αυτό το σχήμα και δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή» δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό η Ελισάβετ ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης δεν εμφανίστηκε εκεί για να δει την αγαπημένη του. Η Ελισάβετ πάντως, που σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της, ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είχε δηλώσει για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Εχει χιούμορ, είναι έξυπνος, αν και μοντέλο! Ευτυχώς δεν έχει κόμπλεξ, γιατί αν είχε κι αυτός, δεν θα τη βγάζαμε από πουθενά… Τώρα για το πώς είναι στην καθημερινότητά του και μες στο σπίτι του, είναι πολύ φρέσκο το αίσθημα, δεν μπορώ να σου πω. Δεν βγάζεις συμπεράσματα από μια βραδιά». Ενώ για το πώς γνωρίστηκαν, η Ελισάβετ Σπανού είχε αποκαλύψει: «Εψαχνα για το video clip ένα ωραίο παιδί. Τον είδα και δεν ήξερα καν πως είναι Ελληνας. Τον φέραμε εκεί και ό,τι έγινε έγινε!»

Μπορεί ακόμα να μην έχουν κλείσει καν δύο μήνες σχέσης και οι φήμες για τέλος της σχέσης τους να δίνουν και παίρνουν, όμως τίποτε δεν θα ξεκαθαρίσει μέχρι να το παραδεχτούν και οι δύο.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα