Δεν υπάρχουν νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας

11:01 24/5/2013 - Πηγή: TNSite
Δεν υπήρξαν απώλειες από τη γέφυρα που κατέρρευσε πάνω από τον ποταμό Skagit σε αγροτική περιοχή βόρεια του Σιάτλ. όπως δήλωσε ο Γκίβεν Κατς, εκπρόσωπος της κομητείας Σκάτζιτ στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας.

Δύο από τους τρεις ανθρώπους που διασώθηκαν από τον ποταμό νοσηλεύονται με υποθερμία. Οι αρχές περιμένουν επιβεβαίωση για τα αίτια της κατάρρευσης, δήλωσε ο δεύτερος εκπρόσωπος της κομητείας Σκάτζιτ, ο Τζιμ Μάρτιν.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μπορεί να προκλήθηκε από ένα φορτηγό, πιθανόν υπερφορτωμένο, προσέκρουσε στη δομή της γέφυρας ακριβώς πριν αυτή καταρρεύσει.

Ένα

αυτοκίνητο, ένα φορτηγό κι ένα ρυμουλκούμενο όχημα έπεσαν στο νερό, 40 μέτρα κάτω από τη γέφυρα και τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν σ' αυτά διασώθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Seattle Times».

Η γέφυρα βρίσκεται στον Διαπολιτειακό Αυτοκινητόδρομο 5, τον κύριο αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Σιάτλ με το Βανκούβερ στον Καναδά, στο σημείο που περνά πάνω από από τον ποταμό Σκάτζιτ ανάμεσα στις πόλεις Μάουντ Βέρμοντ και Μπέρλινγκτον, 90 χλμ. βορείως του Σιάτλ.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα