Διατηρήστε το μπρόκολο πράσινο μετά το βράσιμο

13:22 28/11/2013 - Πηγή: TNSite

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί το κόλπο για να κρατήσετε λαμπερό το πράσινο χρώμα του μπρόκολου (αλλά και όλων το πράσινων λαχανικών) μετά το βράσιμο, όπως το παρουσιάζει ο Μιχάλης Νουρλόγλου.

Με μια ματιά:

Μόλις το βγάλετε από την κατσαρόλα με καυτό νερό, βουτήξετε το απευθείας σε ένα μπολ με παγάκια και παγωμένο νερό και αφήστε το για ένα λεπτό.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα