Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον GS1 Association Greece

20:28 26/6/2013 - Πηγή: TNSite
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα γραφεία των αλυσίδων ΑΒ Βασιλόπουλος (28/5 & 11/6) και Βερόπουλος (17/5) από τον GS1 Association Greece.

Στελέχη των παραπάνω εταιριών, που είναι μέλη του GS1 Αssociation Greece, ενημερώθηκαν για τα παγκόσμια πρότυπα GS1, τις βασικές αρχές και πρακτικές που πρέπει να ακολουθούνται για την σωστή εφαρμογή τους αλλά και για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα προγράμματα που εκπονούνται από τον Διεθνή Οργανισμό GS1 ιδιαίτερα για τον τομέα λιανεμπορίου.

Ο GS1 είναι ένα ουδέτερο, μη κερδοσκοπικό, διεθνές

σωματείο που εδρεύει στις Βρυξέλλες και εκπροσωπείται σε 113 χώρες στον κόσμο.

Ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη και εφαρμογή παγκόσμιων προτύπων και λύσεων, με σκοπό τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη διαφάνεια των εφοδιαστικών αλυσίδων σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο. Τα πρότυπα GS1 απευθύνονται σε περισσότερους από 20 βιομηχανικούς κλάδους και χρησιμοποιούνται από 2.000.000 και πλέον επιχειρήσεις στον κόσμο, που πραγματοποιούν πάνω από 6 δισεκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα.

Στην Ελλάδα, νόμιμος και μοναδικός εξουσιοδοτημένος φορέας του Διεθνούς Οργανισμού GS1 είναι το μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία Ελληνικός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για τη διαχείριση των διεθνών προτύπων GS1 και το διακριτικό τίτλο «GS1 Association Greece».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του GS1 Association Greece: www.gs1greece.org

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα