«Έκπληξη» με Τάιπ για ΑΕΚ

00:00 25/6/2013 - Πηγή: TNSite
«Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πάντα μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις. Ο ελεύθερος Τζακ Τάιπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Σάντερ Μπέρεντς.

Ο Τάιπ αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της Φόλενταμ από το 2005 μέχρι τη φετινή σεζόν, όπου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του. Στο διάστημα αυτό, ο 29χρονος επιθετικός αναδείχτηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία.

Πρώτη φορά τη σεζόν 2007-08 πετυχαίνοντας 27 τέρματα, δεύτερη πέρσι με 20 και τρίτη φέτος και πάλι με 27 γκολ! Μάλιστα, οι εμφανίσεις του τη φετινή αγωνιστική περίοδο του έδωσαν και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα στην Ολλανδία, ο Τάιπ είχε συνδεθεί με μεταγραφή σε ομάδες του MLS, ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν προχώρησε.

Όσο αφορά τη Φόλενταμ, αποτελεί «λίρα εκατό» στην επιθετική γραμμή από το 2005, όταν γύρισε έπειτα από μία αποτυχημένη χρονιά στη Γκρόνιγκεν, και οι οπαδοί της ομάδας τον χαρακτηρίζουν «κανόνι».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τσεκάρουν και την ευρωπαϊκή αγορά για τη θέση του επιθετικού.

Δείτε τα τρία καλύτερα γκολ του Τάιπ από τη φετινή σεζόν:


Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα