Ελένη Μενεγάκη: Το νέο στυλ… η ίδια ομάδα o αρραβώνας και το μεγάλο μυστικό

18:28 27/9/2013 - Πηγή: TNSite

Άλλαξε όσο και αν δεν το πιστεύετε! Φοράει πουκάμισο και βέρα στο αριστερό και ζει για τον έρωτά της! Και βέβαια κάνει τα πάντα για τα παιδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη την φετινή χρονιά θέλει αυτή την αλλαγή να την «βγάλει» και στην εκπομπή της! Βέβαια εκτός από τις νέες στήλες και τα νέα-λέμε τώρα-πρόσωπα που δεν είναι και πολλά, η Νίτσα θα «παίξει» πολύ και με τη βέρα!

Θα δώσει τροφή ρε παιδί μου. Θα αναδείξει αυτόν τον περιβόητο αρραβώνα για τον οποίο

σας γράψαμε αποκλειστικά, πως έγινε στην Άνδρο σε εκκλησία με Παπά Όσο και αν εκείνη μέσω τρίτων το διαψεύδει… είναι ένα παιχνίδι κι αυτό για να το ανακοινώσει μόνη της.

Η Ελένη λοιπόν φέτος θα αλλάξει και λουκ! Στα ρούχα και στο στυλ! Μη φανταστείτε πως θα περάσουμε ένα χειμώνα χωρίς μπούτι και βυζί. Απλά θα προσπαθήσει να γίνει πιο έλεγκαντ. Κάτι δύσκολο καθώς όπως λένε οι ειδικοί όταν είσαι λαϊκός μένεις για πάντα λαϊκος.

Όσο για την Βέρα; Συνιστά το μεγάλο επικοινωνιακό μυστικό απέναντι στους αντιπάλους της…Για να δούμε…Πόσο θ΄αντέξουμε με τον έρωτά της…Όχι τόσο εμείς όσο οι τηλεθεατές.

Καιτο γράφω καθώς η έκπληξη της η μεγάλη είναι ο Ματέο στο studio. Άλλωστε ο τυπάκος τον ξέρει τον δρόμο. Πέρυσι ουκ ολίγες φορές είχε εμφανιστεί στο Πικέρμι κρατώντας τα κεριά της παρουσιάστριας για το καμαρίνι…

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα