Ένα νυφικό, μία γυναίκα, ένας κόσμος...

20:57 24/9/2013 - Πηγή: TNSite
Το πάθος τους για τα ταξίδια και του ενός για τον άλλο συνδύασαν η Jennifer Salvage και ο σύζυγός της Jeff. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2008, στο Νησί του Πάσχα, και πέρασαν τα επόμενα πέντε χρόνια ταξιδεύοντας και υλοποιώντας ταυτόχρονα ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με επίκεντρο τη νύφη και το νυφικό της.

Τις φωτογραφίες το ζευγάρι τις ανεβάζει στην ιστοσελίδα του One Dress, One Woman, One World.Μέχρι

σήμερα το ζευγάρι από το New Jersey έχει διανύσει σχεδόν 240.000 χιλιόμετρα ταξιδεύοντας από το Σινικό Τείχος μέχρι τον πύργο του Άιφελ και τις Ελβετικές Άλπεις.

Η περιπέτεια, όπως εξηγεί η Jennifer, άρχισε όταν έψαχνε τι νυφικό να φορέσει στο γάμο τους, ο οποίος θα γινόταν, όπως είχαν προγραμματίσει, στην άκρη ενός ηφαιστείου στο Νησί του Πάσχα.

Καθώς το νυφικό θα χρειαζόταν να μεταφέρεται από άκρη σε άκρη στον κόσμο, η 42χρονη αναζητούσε ένα φόρεμα που να μπορεί να χωρέσει σε ένα… σακίδιο.

Με αφετηρία το Νησί του Πάσχα, το ζευγάρι- ο Jeff είναι επαγγελματίας δικηγόρος- έχει ποζάρει και φωτογραφηθεί σε 19 χώρες: τη Χιλή, την Ελβετία, την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Αίγυπτο, τη Νέα Ζηλανδία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Βατικανό, το Περού, την Ισλανδία, τη Νορβηγία, τη Τζαμάικα, τις Μπαχάμες, τα νησιά Καϋμάν, την Ονδούρα, την Ελλάδα και τη Ρωσία.

Όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους «η Jennifer και το φόρεμά της ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας την περιπέτεια, την ομορφιά και μία αφορμή για να μην τελειώσει ποτέ ο μήνας του μέλιτος με τον Jeff».

Δείτε τις φωτογραφίες...

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα