Ένας γάμος με άρωμα από Στέλιο Ρόκκο

15:56 19/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ησαΐα χόρευε για τον... Στέλιο Ρόκκο. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν ντύθηκε ξανά γαμπρός. Πριν από λίγες μέρες ήταν guest στον γάμο του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Σμπαρούνη και της Φαίης Καρέλλα.

Το λαμπερό ζευγάρι της high society, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό παρουσία φίλων και συγγενών, φρόντισε να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του με σούπερ glamorous δεξίωση στο ξενοδοχείο «Intercontinental», στην οποία τους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη:

ο

αγαπημένος τραγουδιστής του Κώστα και της Φαίης, ο Στέλιος Ρόκκος, βρέθηκε εκεί την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους για να τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες του. Η σαμπάνια έρεε άφθονη και οι γαστριμαργικές επιλογές ήταν τέτοιες ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα.

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος αφού, αν και δεν έχουν κλείσει έναν χρόνο μαζί, αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Κώστας Σμπαρούνης εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της νεαρής Φαίης, η οποία ασχολείται με τη διοργάνωση γάμων. Την περασμένη άνοιξη μάλιστα πάντρεψε την καλή της φίλη Νικόλ Κοτοβός με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο στον μυστικό γάμο τους, που έγινε στον Αγιο Νικόλαο, στο Κολωνάκι, συνοδευόμενη βέβαια από τον Κώστα.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα