Επιστολή 8 γαλάζιων βουλευτών στον Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης

20:35 7/11/2013 - Πηγή: TNSite

Στην επιστολή τους καλούν τον υπουργό Οικονομικώννα διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους των δανειστών την επαναφορά της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα προ της εξίσωσης του ΕΦΚ επίπεδα.

"Είναι η τελευταία ευκαιρία να πείσουμε τους δανειστές μας για το αυτονόητο: Ότι καταργώντας το χρεωκοπημένο σύστημα επιδομάτων

που μας επέβαλαν και επαναφέροντας την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα προ της εξίσωσης του φόρου επίπεδα και όλα τα νοικοκυριά θα ζεσταθούν και η αγορά καυσίμων θα ανακάμψει θεαματικά και τα δημόσια έσοδα θα αυξηθούν εντυπωσιακά.

Σε αυτόν τον ελάχιστο χρόνο που έχει απομείνει, οι δανειστές μας θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν επιτέλους, ότι η πολιτική που μας επέβαλαν για το πετρέλαιο θέρμανσης, έχει καταβαραθρώσει την αγορά καυσίμων, όπως επίσης και τα προσδοκώμενα δημόσια έσοδα από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης", επισημαίνουν.

Την επιστολή υπογράφουν ο βουλευτής Πέλλας, Γ. Καρασμάνη και οι βουλευτές Γ. Ορφανός, Α. Δερμεντζόπουλος, Δ. Κυριαζίδης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Κ. Τσιάρας, Τ. Κοψαχείλης, Θ. Λεονταρίδης.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα