Ετοιμος να ανέβει στο σανίδι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

03:42 1/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ετοιμος να ανέβει στο σανίδι είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος την επόμενη θεατρική σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός. Το βραβευμένο μιούζικαλ «Annie» θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα και οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να ακολουθεί τα βήματα της αγαπημένης του Ζέτας Μακρυπούλια και να έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε από την εταιρεία παραγωγής

για να ενσαρκώσει έναν από τους βασικούς ρόλους. Αλλωστε το μιούζικαλ είναι κάτι που ταιριάζει στον τραγουδιστή, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Σε έναν άλλο από τους βασικούς ρόλους -αν όλα πάνε καλά- θα δούμε και την Αννα Παναγιωτοπούλου, η οποία μία ακόμη φορά αναμένεται να κερδίσει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού. Ακόμη, ωστόσο, δεν είναι γνωστό ποια θα είναι η μικρούλα που θα ενσαρκώσει την κεντρική ηρωίδα του έργου. Ισως, μάλιστα, η μπριόζα πιτσιρίκα βάλει... ιδέες στον συμπρωταγωνιστή της Μιχάλη Χατζηγιάννη ώστε να πάρει μια ώρα αρχύτερα την απόφαση να βάλει μπρος για ένα παιδί.

Η μεγάλη θεατρική παραγωγή θα ανέβει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδος Μαρσέλου, η οποία έχει υπογράψει το «Fame» αλλά και το «Rent», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από καιρό επιθυμία της ήταν να «ανεβάσει» το εν λόγω έργο που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και περνάει μηνύματα σε μικρούς αλλά και μεγάλους θεατές. Σύμφωνα με το σενάριο, το μιούζικαλ των Thomas Meehan, Charles Strouse και Martin Charmin έχει ως κεντρική ηρωίδα μια πιτσιρίκα με κόκκινα μαλλιά, την Αννυ, η οποία ονειρεύεται να βρει μια δική της οικογένεια προκειμένου να την πάρει μακριά από το ορφανοτροφείο όπου μεγαλώνει.

Κάποια μέρα επισκέπτεται το ορφανοτροφείο η προσωπική γραμματέας του πλουσιότερου ανθρώπου της Αμερικής και ζητάει να φιλοξενήσει για λίγες μέρες ένα παιδάκι. Η Αννυ καταφέρνει να τη συγκινήσει κι εκείνη την παίρνει μαζί της. Εκεί, στην έπαυλη του Ουόρμπακς, ξεκινά για την Αννυ μια καινούργια ζωή έπειτα φυσικά από αρκετές περιπέτειες.

Πηγή:espresso

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα